Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak nejlip na tlumeni?

o Navštíveno 986x o
o 05.04.2007, 20:40 | Newmy
Zdravim mistni odborniky,
mel bych malou otazku. :o)
Potreboval bych poradit s tlumenim. Postup je mi jasny, ale nejsem si jisty cim nejlip uzavrit ty velky otvory. Premyslel jsem o hodne slaby MDF(dělaji treba i 3 mm) a pak to pretahnout "tlumenim".
A jeste jedna drobnost. Cim to pridelat? Prisroubovat a nebo prinejtovat? Nebo nejaky jiny napad?

Predem dekuji za rady.
Newmy

foto k příspěvku  od Newmy

o 05.04.2007, 20:43 | Zip
a co plech a přinýtovat
o 05.04.2007, 20:48 | prohifi.cz
2 Newmy: muzes to i prelaminovat a pres silikon prilepit na plech a na jistotu treba pritahnout samorezkama
o 05.04.2007, 21:48 | brenky
mam podobny problem. Taky chci konecne dodelat dvere ale nevim jak vyplnit tu velkou diru dole. Nytohat ani varit se mi tam nic nechce? Napada nekoho neco? Dik moc.

foto k příspěvku  od brenky

o 05.04.2007, 21:55 | Zip
tak ještě mě napadá (nevím jestli to není blbost) nalepit tam takovou tu stříbrnou pevnou izolepu
o 05.04.2007, 21:58 | Jeffry.j
2 Newmy: co takle si nachystat,nařezat kousky slabé překlížky,oblepit okraje těch otvorů tlm.materiálem nebo jak píše Milan silikonem a přinejtovat nebo samořezkama přišroubovat....... Nebo když se ti nechce řezat kousky dřeva,tak zalepit otvory páskou a to pak přelaminovat a máš už hotové kousky na zakrytí otvorů,pak už jen přidělat a je to..... jak píše Milan
o 05.04.2007, 22:12 | michal_smsmsm (A)
a co to prelepit paskou a pokryt platama? to by nestacilo? resim to same, nechci laminovat ni nytovat, sroubovat no dvakrat se mi taky nechce :(
o 05.04.2007, 23:30 | Jeffry.j
myslím,že jde hlavně o pevnost a tou páskou nevim,nevim... raději bych to udělal jak sem to psal...
o 06.04.2007, 07:39 | Hnata
to co sem ted dam ber jen jako informaci - rozhodne si z te prasarny co uvidis neber nejake ponauceni - jen je to priklad jak ty diry zaplacat.
Takze nejdriv pretahnes pres ty diry tkaninu (tady na fotce u mne je pouzita papirova lepici paska) [ Link ]
tu pak dukladne premazes laminem (neboj se laminovani - zvladne to kazdej) [ Link ]
na to pak das dalsi vrstvu tkaniny (tady uz dokonce i u mne ji autor pouzil) [ Link ]
no a ve finale (Kupis mi tuhle fotku jiste odpusti - to je jeho hlava) to vypada takhle - ta zluta oplatka to je ono - ke dverim je to prisroubovany a jak spravne tady uz psali tak by to melo byt jeste premaznuty silikonem [ Link ]
o 06.04.2007, 08:24 | Lukas.KIKI
Ahoj, tak tady jeden svůj názor jak se na to chystám já, vytlumit vnitřek, pak nařezat plechy a lehce je nabodovat, pak už jen přetlumit zvenku, polepit a myslim že to účel splní, a pokud se budu potřebovat dostat do dveří, tak myslim že ostrej majzlík bude stačit, je to hned ne?? :-))
o 06.04.2007, 09:46 | clown
no ja mam podobne dvere .., tapecak mi leze dovnitr dveri, takze u mne pripadaj jen dve varianty .. bud neco jako Power Tape a povesit to na to .. nebo laminat .., nebo se na to vykaslat ..

jedna se moje zadni dvere .. prace na chvilku ..

foto k příspěvku  od clown

o 06.04.2007, 09:47 | clown

o 06.04.2007, 09:48 | clown
plech polepen platy Zealum .. slo to fajn
vyhybka prilepena ke dverim, ulozena do molitanoveho obalu ..
o 06.04.2007, 09:49 | clown

o 06.04.2007, 09:51 | clown
pak samozrejme docisteno,
pri prikladani tapecu jsem to jeste jednou horkovzduskou nahral, platy zmekly a nechaly se prohnout ..

o 06.04.2007, 09:52 | clown
no a pak jsem vymenil ten MDF krouzek za kovovej, pac tenhle byl moc vysokej a sirokej ..
o 06.04.2007, 13:35 | ok
No takhle schovat vyhybku asi nebude tak bobrý, nemůže se na ní a nebude tam na ní vlhko?
o 06.04.2007, 15:19 | clown
OK .. tapecak je dole za 20s .. vyhybka je venku za dalsi minutu .., jezdila tak rok a pul a nic se ji nestalo .. staci totiz mit v poradku listy u oken :o)) a co .. mozna ze pujde do aktivu i zadek .. , takze vyhybka pak nebude vubec :o))
o 07.04.2007, 00:45 | xxfavo
A co takhle tem reprakum udelat UZAVRENOU OZVUCNICI nebo bassreflexovou,co vy nato ;-) ....pak by se nemusel resit problems dirama ve dverich ne:) taky mam rozdelany dvere a nevim jak dal....spis resim dilema jestli udelat tu uzavrenku nebo hrat do dveri....
o 07.04.2007, 07:27 | clown
xxfavo klidne muzes ..
pocitej cca 6 litru ozvucnici pro stredobass ...

ja to neudelam .. nemam misto .. pod reprem mam par mm mista, a delat doorboardy nehodlam
o 07.04.2007, 14:01 | Machča
clownovo plovouci tlumeni masakr :o)
o 07.04.2007, 14:05 | clown
Machca woe :o))

bud to nebudu delat vubec ... nebo aspon takhle ..,
tady slo spis o vnejsi plechy .. aspon pres ne nepronika tolik hluku ..
finale vypada podstatne lip neboj ..

navic bejt to auto o kterym bych uvazoval, ze ho budu mit jeste 5 let ..
o 07.04.2007, 15:46 | Machča
nahodou jsem jednou nerejpal docela dobrej napad pane
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3271 sekund.