Navštíveno 1180x

27.04.2007, 16:09 |
jute Poraďte, aký zosík by bol najlepší k týmto kompám, s čím by si reprá najlepšie "rozumeli".... Ak má niekto skúsenosť, aký je Váš názor na ne po zvukovej stránke, vďaka.
Zesik do jaké ceny? normálně 2k nebo 4k , DLS,u-dim zes by jim slušel

27.04.2007, 16:28 |
MaxxT myslim ze MB Quart zesik premium by byl zcela v poradku.. :o)
Značka ke značce neí vždy to nej řešení
Genesis, MB Quart, Steg ........atd.
to je jasny ne? spectron, magnat, raveland :-D Lool

27.04.2007, 22:30 |
jute Díky za typy.. :)
jdoizo: Samozrejme som myslel 2-kanál.. Tiež som myslel na DLS, konkrétne ktorý model by si doporučil Ty ? Čo hovoríš na tie kompá.. ?
Zahrajú niečo.. ? :))
Mnohem lepší by byly 165mm, pokud by ti nevadil zásah do dveří a udělal jsi tam redukce na 165mm kompa, osobně mám Q216 signiture, pokud se nepletu, tam QSD mají stejné výšky, které nezapřou kovový nádech zvuku, středobasy jsou dorbé .
DLS RA25,20, A2 ... stejně tak i Stegy Křady jsou dobré aj. je toho na výběr dost co na to pověsit, u-dimension RMV21 mam osobně 3x na aktivu, předtím jsem měl RA a Ařady DLS, denon, RM řada se mi líbí opravdu moc , kdyžtak napiš na ICQ , pohovoříme o tom

28.04.2007, 08:14 |
jute Žiaľ nemám icq.. Preto som myslel, že by stačili 13-ky, lebo na zosíku aj tak budú odrezané stredobasy.. V podstate jedná sa mi o to, aby predok hral hral pekne čisto a nahlas. Nepotrebujem žiadne basy z predu, postačujú mi čisté stredy a výšky.. Basy už urobí woofer..
jdoizo: Už si slyšel zvukově zesík od MBQ? Až se přijedeš podívat tak uvidíš co dokáže.. Vyměňovali jsme Helix DB5 za PAB5400 a rozdíl neskutečnej..
Tak rozdíl mezi Helixem DB5 a něčím lepším, je podle mě jasné zlepšení k lepšímu