Navštíveno 1115x

1. Keď hrám trošku dlhšie (cca 30min) tak na 90% výkonu (hlasitosti), tak mi po stíšení tak na 10% začnu jemne pukať a chrčať výškače. Pri normalnom počúvani to nerobí ani keď hrám tak 15-20 min na 90%, ale keď je to dlhšie tak sa to stáva.
2. Ľavý výškač mi niekedy šumí. Je to počuť pri slabých hlasitostiach (pri veľkých samozrejme šumenie zanikne :))) Menil som ho za pravý a šumenie neprestalo, takže vyškač to nebude. Kontrolovali sme aj cinche a rádio, a kamoš urobil záver, že to bude nízkoúrovňovy výstup na rádiu. Máte niejaké nápady ako by som to potvrdil? Mne sa to skôr vidi na cinch, no neviem, on má viac skúsenosti. Ďakujem všetkým za rady a postrehy.
cinch je nizkourovnovi vystup....takze ste sa zhodli ;-)
Prehod vystupy na radiu/zesu. Zjistis pak, jestli to dela radio ci zesilovac....

01.05.2007, 11:01 |
clown vem discmana, zapoj ho do zesiku primo ...,
radiem zesik jen zapni .. , tak vyzkousis zda je KO radio nebo zes ..
jasne, jak rika clown. Budit zesik z jinyho zrdoje. Discman, mp3, notebook .... oldies muzou pouzit walkman :)
deadmeat: myslel som vstup...sekol som sa
clown, Milhauz: Vdaka za rady, ale nebudem potrebovat menič cinch/jag ???

01.05.2007, 20:19 |
clown jag = jack
:o)))
asi nejaky dialekt ..
tak tak, dialekt ďalekého východu... foneticky (džeg) :)))
PS: A niejaké rady na môj dotaz číslo 1????

01.05.2007, 22:07 |
clown zkus nejdriv zesik ... mozna ze muze za oboje ..
btw .. co to je zac ?
je to BOA (nič moc), ale nedusím ho veľmi a ešte som nepočul, že by s nimi boli problemy (kamoš ich totiž predáva už 3 roky a bez reklamacii) Ten isty kamoš čo sa mi 20minút chaoticky prerucoval v aute prepájal výškače, káble na zosiku káble na rádiu a potom niejak neisto skonštatoval že to je rádio. A keďže rádio ma cca rok a ten výškač šumí len niekedy, tak sa mi to niejak nezdá. :) asi tak... niejaké ďalšie rady?