Navštíveno 4658x

01.05.2007, 19:15 |
jute Po zapnutí píše "2 SAFE" a nehrá.. Čo sa s tým dá urobiť, aby hralo.. ? Díky
To vypada na naky code :) to stejny jsem mel v Astre coupe s nakou seriovou mr... tak sem to nechal prekodovat a pohoda.

01.05.2007, 21:45 |
jute Bez prekódovania sa to nedá nejako "spojazdniť".. ? Myslím nejakou funkciou, alebo podobne.. Prosím poraďte, ak niekto vie, lebo je to dosť súrne..
ne,mas to zakodovany...
nekdo uz zadal 2x spatnej kod
mas spravny kod? ponejake dobe pujde zadat,az se ti objevi cislo 1000
musis nechat radio po tu dobu zapnute
Mas to zakodovany, myslis ze existuje nejaka super ficura ve stylu "zmakni cudlik jedna a dvakrat stiskni cudlik pet" ? :)
Nebud linej vyhodit par stovek a odkoduj to proboha.

01.05.2007, 22:05 |
jute Pavel 528: No super, to je rada.. :) To mi kamoš tiež spominal, že ho treba nechať bežať nejaký čas, ale zdalo sa mi to trochu divné... Koľko to približne trvá, pokiaľ tam nabehne to číslo ?
Milhauzz: Nejedná sa mi o pár stoviek, ale skôr o to, že keď to dám do nejakého servisu, tak zase budem min. 2-3 týždne bez rádia.. Žiaľ mám už takú skúsenosť, keď sme riešili kamošové rádio.. Prekódovanie im trvalo 3 týždne !
nevim to presne ,ale muze to byt klidne 2hodky,ale i dele

02.05.2007, 11:18 |
jute O.k, skúsim to.., díky moc.

02.05.2007, 15:11 |
jute No, takže už to funguje.. :)) Ešte raz díky Pavel.
no měl jsem stejnej problém musíš to nechat zapnuté ale u zapalováni v první poloze měl jsem to snad několik hodin takhle a rozjelo se to