Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada ozvučnice

o Navštíveno 1149x o
o 02.05.2007, 11:33 | DUBIKK
zdar lidi mám z MDF která je nalakovaná udělanou ozvučnici na subwoofer takže je nalakovaná z venku i ze vnitř,tak se chci zeptat jestli to může mít nějakej vliv na zvuk?předem díky za opodvědi.

o 02.05.2007, 11:50 | jdoizo
MDF se lakuje nebo jinak upravuje, kvůli tomu, že je dost savá a nasákává ráda vlhkost , na zvuk by to nemělo mít vliv, proč se ptáš
o 03.05.2007, 08:00 | DUBIKK
Protože když pustím nějaký disko nebo tak něco tak z bassreflexu jdou takový divný zvuky.už se mi to stalo u dvou beden.
o 03.05.2007, 13:41 | jdoizo
Tak máš bud špatně spočítanou bednu na ten BR nebo obráceně, nebo vyměnit za zaoblenej BR, prostě už basreflex nepobírá ten proud vzduchu při té hlasitosti/ výchilce
o 04.05.2007, 11:13 | DUBIKK
BR mám dobře ty jsou totiž šroubovací takže jinak dát nejdou a tu jednu bendu mám dělanou podle plánku od výrobce a na ten druhej woofer Magnat XTC 1500 mi doporučily tady na stránkach 80litrů.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5548 sekund.