Navštíveno 1248x

04.05.2007, 20:50 |
alfik cau borci nema niekto z vas v aute 10 palcovy woofer?najlepsie dva.slovesko okolie myjavy.alebo niekde tuto kusok za hranicami.keby mi niekto poskitol.chcel by som si to len vypocut lebo sa rozhodujem ci kupit 2x10 alebo nechat 1x12.dakujem
hehe, fakt vtipny prispevok ...
Ak Ti niekto da vypocut nejaky 10-palec v uplne inej triede co z toho budes mat? To sa predsa neda takto porovnavat...
napis aku mas zostavu, aku hudbu pocuvas a mozno sa bude dat poradit... pripadne najdes niekoho s podobnou zostavou a 10-palcom..
btw mal som 15", potom 12" a teraz uz len 10".
PS: poskytol s Y
Podla mna to nie je az taky vtipny prispevok. Podla toho akej triedy a znacky budu tie 10-palce a ako budu hrat, tak sa da odhadom odvodit ako budu hrat inej znacky a triedy napr... Ale v ostatnom suhlasim, ze to je velmi individualne. Najme zvysok zostavy, styl hudby a co ocakavas. Ale aj od typu auta, lebo do niejakeho velkeho kombika, MPVcka alebo SUVcka treba poriadnu 10tku a nie nejake prditko. Howgh :)

05.05.2007, 11:02 |
choze každý woofer je jiný, takže nic odhadnout nejde, ještě i stejný woofer v jiné ozvučnici hraje jinak.

05.05.2007, 13:49 |
alfik chalani to ja vsetko chapem.ide o to ze ak napisem ze hladam niekoho kto ma taky a taky woofer zapojeny na nejakom konkretnom zosiku tak takeho nikdy nenajdem.preto som to napisal takto a ak by niekto mal napise co ma a ja sa podla toho rozhodnem.ide mi jen o hrubu predstavu ze ako asi to dokaze hrat.chapeme sa?a najlepsie by bolo ak by mi to majitel dovolil zapojit na moj zosik do mojho auta.dakujem za pochopenie.vazne by mi to dost pomohlo
ne ze bych mel v aute dva 10palcové sw.. ale nebylo by lepší dat jeden 15palec?? :)) nebude to lepšá jak dva 10palce...???
do maleho auta slusny 10-palec na slusnom zosiku staci.
mne staci aj do vacsieho kombika.
ale znova si ani cca priblizne nenapisal, aky sub hladas

05.05.2007, 19:40 |
Ricci tak tak, 10 palec uplne staci na normalny posluch, pokial nie je zavrety v sedane v kufri...

05.05.2007, 20:44 |
alfik planujem kupit 2x hertz HX250 a bude to do sedanu.sloby to namiesto hertzu HX300D.a krmit to bude phase evolution opus 500.1 tak teda nenasiel by sa niekto s niecim podobnym?dakujem