Navštíveno 922x

Nazdarek, mam Clarionku DXZ728R, zesik Magnat The Rock 600 na mem pichly PowerBass C105-D sub do mustku, a jeste predni kompa zvlast PowerBass S-6C, vsechny kabely jsou Alfatec. Kdyz zapinam a vypinam svetla tak mi lupe v cely sestave, to same kdyz prepinam dalkove. Svetla jsou pres rele naprimo na baterku i klakson jak jsem zjistil. Co s tim delat?? A jeste jsem si vsiml, ze kdyz je vse vypnute i auto stoji, tak jemne sumi v reprakach. Muze to mit souvislost? Nebo je neco se zesikem? Diky za rady.
vyreseno, vadny zesilovac.=o(
Cau tak na toto si pockam!!! MAM NAPROSTO TOTOZNY PROBLEM!!! uz sem vyzkousel snad vse a porad mi lupe v repro :-(((
u me to bylo jednoznacny, zesik v kyblu. Zkus od nekoho pujcit zesik a napojit ho jestli ti to nahodou nezmizne. Jinak to muzes mit i spatnou kostrou, ja jsem procistil snad vsechny na aute, a byly jakoze dost jedly a zcasti se to ztratilo, ale porad to bylo slyset, nakonec to teda byl zesilovac, kterej mimojiny zustava porad zaply, tzn nereaguje na remote, muze byt rem vypojeny a porad hraje.