Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosim zhodnotte, poradte

o Navštíveno 708x o
o 19.05.2007, 11:22 | mattuning
Nazdarek, jsem v autohifi zacatecnik, ale mam VW Golf II 5dv. a v nem: predni kompa Powerbass S6-C, subik Powerbass C105-D ve 40l BR bedne. HU je Clarion DXZ728R. Premyslim jeste nad ovalama dozadu, ty ale az casem. Doted(cca 3mesice) to hralo na Magnat The Rock 600 a nevim jestli to bylo nastavenim, nebo charakteristikou zesiku, proste mi to nejak neznelo jak bych si predstavoval. Posloucham prevazne Hip, Trance, ale i Rock a tak nejak vubec vsechno, na Rocku tahle soustava hrala dobre. A ted k mojemu dotazu, je to spatna sestava? Chtel bych vymenit zesik, ale ted otazkou je za jaky. Uvazuju nad Mac Audio MP 4000. Jsem student, takze moc penez neni. Diky za rady.

o 20.05.2007, 18:31 | Biturb
No zesik bych urco vymenil, ja jdu do magnat rx44, ale je toh na vyber hodne.Ovaly jsem mam Emphaser 710 s3 a jeste jsem je ani neslysel:)(aute je rozdelane a na pracuje se na zastavbe kufru a tahani kabelu a tlumeni) vepredu mam kompa PB es6, a sw JBL w12 GTi Mk2 a na nej Audison lrx 1.400.. HU bude JVC AVX2..
urco bych poridil na sw nejaky 2nebo monoblok a zbyle repro tahal prez 4kanal, nebo kup nejaky 2kanal napr 2x100-150w na predky a na zadky nech 600stovku... je hodne moznosti..
o 21.05.2007, 23:43 | mattuning
ja mam praveze problem s mistem v kufru a chtel bych to resit jednim zesikem, mozna bych aji ty ovaly ozelel, vetsinou stejne jezdim sam a ty predky pro me hrajou dostacujicim zpusobem. I kdyz jsem je slysel uz hrat i lip. Kazdopadne to vypada na vymenu subu, bednu zachovat akorat reprak vymenit. Akorat resim zase otazku, za co vymenit. . .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3304 sekund.