Navštíveno 929x

24.05.2007, 12:07 |
Duris s laminatem sem zatim tak opravoval diry v kanoi :))).. potreboval bych vedet co vsechno potrebuju.. kde to koupim... jaky mnozstvi ceho mam koupit na domky na vysky, doorboardy a zadni plato
pokud nekdo bude tak ochotnej ze mi i poradi naky figle a vychytavky...klidne i postup jak se to spravne dela tak mu bude odmenou muj neskonaly vdek :)

25.05.2007, 12:18 |
Duris jojo to ja vim kde to prodavaj... ale absolutne netusim jaky rouna mam kupit - ktery se na to hodej?? a hlavne nevim kolik ... nemam odhad , nikdy sem to nedelal a nechci obednavat natrikrat a este neco co zjistim ze je mi k nicemu nebo naopak abych toho obednal zbytecne hodne.
najde se tu nekdo kdo poradi??
dej vyhledavani tady naforu... Dozvis se toho hodne...

25.05.2007, 13:55 |
Duris thx goldies .. uz sem procital.... je toho tady opravdu dost... ,ale nikde sem se nedozvedel jaka je spotreba materialu....:( to je to nejhorsi...nevim proste KOLIK a nedokazu to odhadnout.
na domky pol kila, na plato 5kg a na doorboardy po 5kg na stranu. Ale moze byt ze bude stacit aj 1kg na stranu ked su jenoduche.
kup striz 300g/m2, nie tkaninu, lepsie sa tvaruje, hlavne ked nemas vela skusenosti.
na doorboardy je tutova formovacia tkanina
Duris:jak píše noclue...
Jinak ale proboha když si to pročítal,tak čti pořádně.... Osobně jsem to už jsem psal co a kde a za kolik jsem objednal a co jsem s tím udělal.............

26.05.2007, 07:13 |
Duris ok. este to prolezu, moc vam vsem dekuji :)
dle me je 300g/m2 porad dost spatne tvarovatelna, pouzivam 200 a je to tak akorat, ale zalezi, co s tim chces vytvaret...
na dno sw boxu (cca 900x450mm padly 4 litry pryskyrice - Norpol 850)