Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hertz EBX300R a drnčení

o Navštíveno 1026x o
o 27.05.2007, 23:28 | pivasek | Upraveno: 2007-05-27 23:29:11
dneska jsem koupil k sw Hertz zesilovač Sinus Live SL-A1500D.. pootočím ovladačem mírně napravo že sotva woofer začne hrát a jde odněkud nepříjemný drnčení.. zatím jsem to moc nezkoumal, ale na první pohled to vypadá jakoby narážel závěs do krycí mřížky, je to možný?

o 28.05.2007, 12:52 | Kleneex
sorry ale zapomen na to ze ti to z tim Sinusem nekdy bude hrat dobre
je to proste uplne šrotove zesak nema zadne zvuk proste katastrofa.
promin ale jinak se to rict neda
kup jine zesak moja rada ;-)
o 28.05.2007, 15:40 | pivasek
vím že má malý DFko, ale přece to nemůže bejt tak hrozný... jinak ten závěs do mřížky nenaráží, teď jsem na to koukal..
o 28.05.2007, 16:03 | El-diablo
Kleneex já měl dva a neoznačil bych to za šrotovej zes pokud to nepřežene s bassboostem je v pohodě
o 28.05.2007, 17:48 | Majk-fox
Pivásek, je možný, že ti tam brnčej kabely od šasy o membránu.
o 28.05.2007, 19:26 | Kleneex
El-diablo ty si je mel na DB Drag a ne na poslech a vis sam jak to piskalo atd. ;-) proste tenhle zesak na POSLECH ne!!
o 28.05.2007, 20:41 | pivasek
na bassboost jsem už jsem taky přišel, malinko to pomohlo ale stejnak.. asi je fakt něco vevnitř.. Mám teď dovolenou, tak do toho zítra mrknu a uvidíme.. Jinak mě nepčříde že by to byl špatnej zesík.. sice ne úplnej ideál, ale měl by stačit..
o 28.05.2007, 20:52 | El-diablo
Kleenex pískla zdroj nepískalo to v repro takže to nemělo s poslechem nic společnýho a jeden čas sem měl jen jeden sub v bedně a poslouchatelnost byla normální žádný drnčení
o 30.05.2007, 21:30 | pivasek
takže zesilovač je úplně v poho i na poslech, problém byl jinde.. Odmontoval jsem krycí mřížku a hned jsem přišel na první vadu - byly povolený snad všechny šroubky držící repro k bedně. Zdrojem drnčení byly ale opravdu dráty vedoucí z připojovacího terminálu k repráku, předchozí majitel je totiž asi měnil za průřezově větší a místo toho, aby na ně namáčkl takový ty násuvný konektůrky to jen omotal okolo a zalepil průhlednou kancelářskou izolepou a ta právě při průtoku vzduchu drnčela, nebo spíš tak trochu bzučela.. Nestačil jsem se divit.. Teď už je vše v pořádku, už jen vyřešit drnčení SPZtky a plechů na pátých dvěří :))
o 31.05.2007, 11:38 | Majk-fox
Pivasek: No vidíš, to jsou jediný věci, co s tim mohou být.:-)
o 31.05.2007, 11:56 | pivasek
jj, mě to bylo nějaký divný že by to bylo zesilovačem.. :o) Teď ještě to tlumení, nemáte někdo zkušenosti s tlumením pátých dveří u hudby o výkonu 500W RMS? :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3071 sekund.