Navštíveno 3478x

31.05.2007, 00:05 |
Mimi Nazdar, mam kupene tieto komponenty do Octavie rok vyroby 2000. Ako vidite, je to Phase Evolution RS 4, JVC KD SH 1000, Powerbass ES-6C. Mam v plane do prednych dveri dat tieto repraky, zosik bude v kufri. Prosim vas o rady najlepsie o obrazky ako vytlmit predne dvere Octavie- tlmit budem asi bitumitom, a ako tahat vsetky kable, teda od radia ako kade presne natiahnem signalovy kabel, co musim na to odmontovat a tak. Tak isto aj s napajacim, kostriacim a reprokabelmi do prednych dveri.
Dik

31.05.2007, 02:19 |
koren funkce hledani:
[ Link ] [ Link ] .....
jinak ty powerbassy nevim nevim na RS4...

31.05.2007, 02:28 |
Augi Jako koren... Rádio super, zesík taky kvalitní, ale ty Powerbassy...

31.05.2007, 08:43 |
Mimi | Upraveno: 2007-05-31 08:49:22
jojo tie powerbassy dam neskor na plato.. do prednych dveri pojdu neskor lepsie repro
chcel som tieto powerbassy vyskusat lebo co sa tyka parametrvo maju velmi dobre.. porovnatelne aj s tou novou radou napr 2XL

31.05.2007, 08:55 |
Augi Mimi: Pokud máš zes RS4, tak na něj pověs třeba CFS od Phase:
[ Link ]

31.05.2007, 10:11 |
Mimi | Upraveno: 2007-05-31 10:40:10
a tlmit mam ten povrch plechu co je na urovni reprakov aj to vnutro hlbsie do dveri?
a este jedna vec ked nedam teraz MDF podlozku pod reprak, mozem tie repro dat aj na staru tu plastovu ked ju dodatocne upevnim?
Ja vytlumil vnejsi plech zevnitr tlumici pastou. Jde to poznat, dvere jsou pevnejsi, nehraji tolik ven. MDF krouzky muzu jen a jen doporucit. Samozrejme ze v plastovych drzacich to bude taky hrat, ale s MDF a poradnym zatlumenim lepe predejdes akustickemu zkratu. Kdyz uz, tak to udelej poradne, vysledek bude stat za to. Jakekoliv ochuzeni dveri bude ve vysledku znat. Nespechat a v klidu, me to trvalo asi tri tydny po chvilkach, nez sem to dostal do stadia, se kterym jsem relativne spokojen.
když zminuješ tu pastu cos použil toto
[ Link ] hodně lidí si to pochvaluje

31.05.2007, 12:06 |
koren

31.05.2007, 12:26 |
Mimi pani a taky rychly dotaz ......kupim napajaci kabel potrebujem 35 qmm aku mam kupit bateriovu svorku ? Octavia 1.9 SDI to je. Teraz ide z osvorky taky hruby kabel asi 1 cm hruby ako na elektroniku auta asi alebo co to je...Ako na tu bateriu alebo cim zapojim napajaci kabel?
no pokud chceš bateriovou svorku na 35 a kabel pro auto tak tohle by ti mělo stačit
[ Link ] nebo je ještě možnost ale dražší
[ Link ] ten basic by ti měl stačit
Augi,El-diablo: co se vam na tech Powerbasse nezda kvalitniho?
Ja treba s tlumenim dost kombinoval.
Kabely jsou v origo zlabech. Signaly jednou stranou a napajeni druhou stranou.

Pavel vzhledem ke zbytku instalace nejsu adekvátní neby myslíš že ano?
joo Pavel ma tak narvany prahy ze sedivim ze to vubec zavrel :)

03.06.2007, 21:57 |
Rali Jako Pavel,powerbassy prekvapili...:-)
RALI nemám nic proti značce jen bych se mrknul o nějakou tu řadu výše když už pohon je RS4

03.06.2007, 23:35 |
Mimi | Upraveno: 2007-06-03 23:39:18
No zdravim. Akurat vytlmujem dvere ale stal sa mi jeden problem. Ako je na dverach to lanko s hacikom ktore sa pripevnuje na klucku aby sa dali otvorit dvere, nejako sa mi natiahlo. Proste ked zan potiahnem dvere sa otvoria, ale akonahle ho zapnem na klucku nainstalujem tappece, klucka dvere neotvori. Da sa to lanko nejako natiahnut? Ono islo by to keby sa to da trosku skratit lebo teraz ako sa natiahlo, pohyb klucky ho nenapne dost na to aby sa otvorili dvere. Neviem ako sa to mohlo stat. Poprosim o radu ako na to.
A druha vec: Mam teraz taketo moznosti: Ako dosiahnem najlepsi zvuk?
1.predne repro pojdu na zosik, do zadu dam repro na zosik,basak nedam
2.predne repro pojdu na zosik, do zadu dam na zosik basak, zadne repro pojdu na radio
3.zadne repro dam na zosik, predne na radio, basak do kufra
A este daco na zaver: napajaci kabel mam zakonceny ockom, ze na to netreba koncovku, len to dat pod srob na autobateriu. Zevraj je moznost napojit to tym ockom aj niekde pod volantom v poistkovej skrinke. Nemate foto kde to napajacie miesto je?
A co sa tyka napajacieho kabla 25ka dufam staci, alebo to sposobi nejake problemy?
Dik za rady

03.06.2007, 23:44 |
clown predni repro a basak na zesiky,
zadek pokud je v origo umisteni rovnou odpoj
Ten zesik je samozrejme kvalitni a zvaldne i "lepsi" komponenty nez PB ES6C. Ale ani v teto sestave se tyto powerbassy urcite stydet nemusi. Zatim kdo je slysel byl vzdy maximalne spokojenej a urcite stojej za vic nez 3tis.
Machca: neser :-)
Mimi: to tahlo se urcite nevytahlo! Na zamku mas zamek i se stelovanim kam musis zacvaknou tu "buzirku" lanka - asi to mas vypadly. Nebo to nemas dobre zacvakly u ty klicky.
Ako dosiahnem najlepsi zvuk? - udelal bych 2.
Kdyz sundas plast nad pedalama tak tam je svorkovnice a najdes tam staly + (30). Ale v zadnym pripade to tam nenapojuj!!! Protahni to az do motoru, neni to problem, nej sundas vzduchodej filtr aby si se tam dostal. Nemuzes pripojit takovou proudovou zatec jakou je RS4 na origo instalaci.

04.06.2007, 10:04 |
Mimi a ten vzduchovy filter kde najdem? budem kabel tahat po lavej strane, zosik mam prisrobovany na sedacke v kufri. Staci mi 25ka kabel?a 5 metrov? alebo mam pre istotu kupit 6? A mozem to na baterku pripojit tym okom pod srob?

04.06.2007, 10:05 |
Mimi A co sa tyka tej klicky, no ono to tam mam zacvakle tu buzirku na klucke len ked nou pohnem ono to uz nenatiahne to lanko tak aby to otvorilo dvere, neviem co s tym ..este sa na to bduem musiet pozriet