Navštíveno 1836x

Ahoj všem, mám těsně před výběrem autorádia a zaměřil jsem se jako u předešlích rádií na 4 V výstup předzesilovače. Je to podstatné nebo ne?? Moje předešlé rádio byl Panasonic s 5V výstupem a nevim jestli to mělo nějaký moc supr efekt. :-) Teď jsm se zaměřil na Alpine CDA-9857R ale říkám si že pokud ty 4 V nejsou až tak důležité tak bych volil klidně i levnější variatu Alpine. :-) Díky za každý názor.

07.06.2007, 10:07 |
MaxxT 4,5 dobry ale kdyz to jde niz, tak uz je to horsi.. :o)
Nemusíš tolik honit zesiky, stačí menší giant , s vyšším voltáží výstupů
Čím vyšše napätie výstupu z predzosilovača, tým odolnejší proti rušeniu prenos signálu do zosíku. Malo by ale ruka v ruke kráčať s čo najnižšou výstupnou impedanciou predzosilovača.
Chtěl bych vědět jak moc velkej bude problém když má radio na Preout 5V a zesilovac bere rozmezi 250mV - 4V? Popř. když to rádio bude mít přesně 4V... Díky :)
nepatrny rozdíl ktery uchem nepoznáš
Mno to je fajn, ale ja bych rad vedel jestli tim neoddelam zesilovac kdyz mam v manualu napsane ze vstupni citlivost muze byt 250mV - 4V :)

02.09.2007, 19:28 |
clown jako Aligator .., horsi by bylo mit to na nejakyho Fennera co umi vstup max 2.5V :o)
:) no je to magnat xcite 560... tak asi by to teda nemelo bejt tak desny :)
mr.brain : pri excite serii je to jedno, hrat to bude aj tak len do cca 40% vykonu ako tak, potom tie zosiky uz samy skresluju.... Cize ak mas usi, tak sa na 5V na vstupe zosilovaca nedostanes...
jdoizo : nie nahodou gain? (giant=obr)