Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pískání v repro podle otáček motoru

o Navštíveno 5256x o
o 12.06.2007, 05:02 | transportér
Elektronice nerozumím, ale snažil jsem se dodržet všechny zásady montáže. Výsledek je ten, že mi to zvesela píská podle otáček motoru (diesel). Dokonce i podle serva. Můžete mi poradit kde hledat chyby? Přídavné filtry mezi rádiem a zes. vůbec nepomáhají. Dík za každou radu.

o 12.06.2007, 07:07 | wwollff
odrušit alternátor
o 12.06.2007, 08:06 | transportér
Jak se to dělá, nebo může to udělat vůbec lajk
o 12.06.2007, 09:14 | jdoizo
Ozvi se mi na mail, icq, telefon... odrušovače mám skladem, mohu dodat, vše vysvětlím
o 12.06.2007, 09:52 | bitmap
Mas blby radio. Mne to dela to samy jen s tim rozdilem, ze do toho piskani este vrci zapalovani a vsechno ostatni co v aute bezi na elektriku :))
Zkousel jsem jiny a naprosto bez problemu, takze spis nez se drbat s nejakym odrusovanim bych vyzkousel jiny radio a pokud to prestane, tak to stary velkym obloukem hodit po psu.
o 12.06.2007, 10:34 | Smrada (M)
Zkontroluj kostru radia a zesiku, koukni, jestli se Ti nekde nekrizi signalovy kable s ostatni eletrikou v aute (opravdu staci krizeni)
o 12.06.2007, 12:30 | transportér
Myslíš ještě ukostřit i skelet rádia?
Celou sestavu vč. kabelů už mám dlouho. A zatím to v minulém autě hrálo bez problémů.
Myslím, že se mi kabely nekříží a signály nejsou určitě šitový.
Pokud mi někdy něco hvízdalo, tak to vyřešily odrušovače. Ale tohle při nastartování zařve, že se až lekneš. Rádio se mi zatím měnit nechce, raděj bych vykopal toho čokla.
o 12.06.2007, 12:46 | clown
proc kurvit zvuk odrusovacema ..., kdyz je blbe ukostreny radio, signaly ti treba vednou pode napajeni k topeni atd ..,

zkusil bych zjistit, zda to dela radio, kabely, zesik ..

vem discmana, z radia jen sepni zesy a na signaly napoj discmana .., , kdyz bude hvizdat, zkus kabelaz .. klidne mimo auto do zesu .., atd ..,
bude to trvat treba dve hodky, ale najdes to ..

a nerikej, ze je to Pioneer
o 12.06.2007, 16:35 | jdoizo
Clow: Odrušení napájení, né signálovou cestu :-)
o 12.06.2007, 17:23 | transportér | Upraveno: 2007-06-12 17:25:33
Týbrďo zásah. Je to pincek.
Aby to dělal sepnutej basovej zes., ale bez zátěže je asi blbost co?
Díkes za tip.
Jak se odrušuje napájení, to neznám.
o 12.06.2007, 19:15 | Cenda
clown :-))
ukostri šasi radia
o 12.06.2007, 22:18 | TomasW
taky mám pio (6900) taky stejný problém!!! néééé... s tím, že píská jen podle otáček motoru... nic jiného neruší... jak prosím odrušit alternátor??? Více lidí říkalo, že by to mohlo být tím krámem :-)
o 13.06.2007, 18:45 | tappaja
No to je mi ale nahoda, oba dva pinckove. Proste to pio nema zmaknuty a odchazej tam nejaky idiotsky reseny ochrany vystupu.
Proto bych nechtel pio ani zadarmo, modlit se, ze pri odpojeni cinche ze zesiku bude potom vse ok...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.3734 sekund.