Navštíveno 1386x

zdravím vás nevíte někdo kde se dá koupit nějaké relé bezi dvě baterie, našel jsem jen stinger a to je celkem dost love což se mi nechce dávat a ani nevím jak silné má být a podle čeho se to určuje.... dik za rady

22.06.2007, 12:10 |
Cenda autoleads, cca 800Kc, 180A max. Nekde to pohledas, mozna stualarm.
může mi někdo říct jak se určuje kolikati ampérové budu potřebovat?
Klasickej vzorec - potrebujes znat RMS vykon a napetiv v aute pri tom odberu :-)
no rms by bylo 4x100 a potom jednou 1kw
No vzhledem tomu že to relé je pro dobíjení baterie a ne připojování zesu není pro tebe výkon zesu až tak 100% směrodatný zes bude připojen poteče tama ani ne 60% celkovýho proudu co půjdou do zesilovaču
no koukám že pěkná skomolenina tak prostě jednoduše 100% proudu co jde do zesu nepůjde přes relé
Diablo :
Ano, ale jakmile bude mit baterku vzadu durch, tak jo. Zkratka to chce nejdrive zmerit klestakem presne a i po delsi dobe hrani. Pak vis na cem jsi...... Zalezi taky jek budes mit zapojene zesaky ( 1 ohme, 2, 4 )
Bartez pokud má dvě baterie jako že jinak by rele nepotřeboval tak i když bude mít tu jednui vzadu pořád přes to relé nepotěče plný broud protože ta zadní ho zesíkům bude dodávat taky a to více než z 50% pokud to ovšem nebude lemra líná)))))
no jsem z toho jelen ale asi to vyzkouším a uvidíme jak to bude fungovat, jo ještě jakou baterii bych měl dát dozadu máte nějaký tip? power cell?