Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ot na 206kaře

o Navštíveno 1400x o
o 01.07.2007, 22:51 | kasos
mám takovej problém napájecí kabel k zesíku mám napojenej od pojistkový skříně do zesíku rok mi to hrálo v pohodě a ted najednou se tomu nějak nechce zkoušel jsem i žárovku jestli prochází proud nic tak jsem zkoušel si naslinit prsty a taky nic. tak bych se chtěl zeptat jestli jste někdo nedemotoval tu klipsničku co je na plusu u baterky.... jako jak jste to tam pak všechno připojili na zpět nebo jestli se to někomu nepovedlo připevnit na tu klipsničku?

o 02.07.2007, 04:27 | kamil306
kup svorku (nebo dvě i na - ) a máš po problému...
o 02.07.2007, 12:46 | kasos
svorka je hezká věc ale nevím jak bych měl demontovat tu klipsničku a pak taky jak ty všechny dráty co jdou z klipsničky zas narvu do svorky
o 02.07.2007, 15:08 | kamil306
stejně při postupu výměny baterky..dráty tam narveš tak, že si vezmeš imbus klíč a postupně tam všechny narveš (doprava se utahuje, doleva povoluje). Jinak to slovo mě fakt bere - klipsnička:-)
o 02.07.2007, 16:21 | kubo
skus si premerat voltmetrom plus a minus na svorkach zosiku. Ak tam nemas 12V vymen poistku... Mam to urobene presne ako pises a po cca dvoch rokoch odisla poistka... Neprehorela uplne, len bol na nej velky ubytok napatia a na zos islo asi 4V co bolo malo... Vymenil som poistku a vsetko OK.
o 02.07.2007, 16:22 | kasos
hezký super návod :-D ted už se mi to povede jen doufám že ty origo kabely budou dost dluohý aby stačili až k tý svorce.... no a jak by jsi tomu řekl ty mě se klipsnička zdá dobrá dyt celý to aotu je takovej mazlíček tak nemá klipsnu ale klipsničku ;-)
díky za radu
o 02.07.2007, 19:29 | kasos
aby to tu nezůstalo nedořešené tak to bylo jak říkal kubo stačí vyměnit pojistku a už si potucávám
ještě jednou díky kubo
o 03.07.2007, 08:51 | kubo
za malo:-)
o 03.07.2007, 09:22 | clown
pridam se
kudy do kabiny s elektrikou od baterky ?
bude stacit dira na 25tku kablo :o)
o 03.07.2007, 11:39 | kasos
už jsem to sem někam dával ale hodím to sem znovu blatníkem ke dveřím a pak u dveří průchodkou dovnitř.... bohužel prostup někde v motoru se mi nepodařilo najít třeba bede koukám kubo vědět o průchodce rovnou do kabiny z motoru ;-)

ted na to koukám a označil jsem špatnou průchodku jedna je kousek nad tím jde použít i tahle ale nad tím je větší al na foto není vidět. protáhnout to do kufru není problém krásně se to tam schová jen pozor až budeš u toho středovýho sloupku tak tam je trochu problém aby šel vrátit. kdyby se ti povedlo demontovat ten sloupek tak sem napiš jak mě se to nepovedlo :-( a nikdo mi to nedokázal poradit. týká se to 5dvéř verze

foto k příspěvku  od kasos

o 03.07.2007, 15:02 | kubo
neviem ako ine motorizacie, ale objem dve piva a dva rumy ma asi v strede motoroveho priestoru obdlznikovu gumovu prechodku... tade som isiel z kablom ja. Nie je to hned vidiet, treba sa nahnut ponad motor, je to kus nizsie... Bohuzial to nemam nafotene:-(
o 03.07.2007, 16:29 | clown
OKEY ..
mame 2 velky coly v GTI :o) zkusim se tam kouknout .. ,
ceka mne to pristi tyden cca ..,
takze jsem se radeji zeptal predem, nez bych pak dve hodky hledal nakou peknou diru :o)
o 04.07.2007, 07:56 | Michal
Průchodka s vyrážecí záslepkou je za pojistkovou skříní zhruba v místě brzdového pedálu. Dá se tam pohodlně protáhnout klidně 50ka.
o 05.07.2007, 23:25 | Machča
hehe v tomhle vozitku jsme tahli 70 a byl to teda nepohodlnej porod :o)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3628 sekund.