Navštíveno 1581x

Mate nekdo zkusenosti s touhle znackou? Jde mi konkretne o SW box Aviator AE 301. Hledam co nejlevnejsi box, ktery by ale trochu hral. Cetl jsem komentare na
[ Link ] a tam ho vsichni docela chvalili. Slysel jste ho nekdo hrat?
co máš za zes podle toho se taky musí vybírat subík
zes budu vybirat podle subiku, ale asi bude z druhe ruky nebo neco levnyho
v té cenovce je to každopádně lepší než nějaká tuba a máme ho za 2442
[ Link ]
V to doufam, ale jde mi o to, jestli ho nekdo slysel a muze porovnat treba s Mac Audio MP Box 300, Magnat Ultra 300 Reflex nebo Bull Audio BA-ESW-12.
asi bych se klonil k Bull audiu
Ten Aviator jsem neslyšel ale jako Lada362 volil bych Bull Audio.

19.07.2007, 18:10 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2007-07-19 18:11:12
mám zkušenosti s obouma a 100% lepší je Bull Audio ESW-12. Oba mám skladem, takže by nabyl problém ani z případným porovnáním přímo u tebe v autě..
[ Link ]
To je ten Aviator opravdu tak spatnej, ze ho ten Bull takhle prevalcuje? A co kdyz do seznamu pridam Alpine SBE-1243BR? Vyplati se tu tisicovku pridat?
Alpine na tom nejni zrovna dobře
Z uvedených vem určitě Bull Audio stím chybu neuděláš.

20.07.2007, 12:41 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2007-07-20 12:42:10
jak říkám, mám skladem oba a můžeš si je kdyžtak vyzkoušet. Pokud by jsi měl cestu i třeba o víkendu, klidně ti zajedu na krám a posadíme je do auta. Rozdíl tam je znatelný a rozdíl cca 250,-Kč se ti 100% vyplatí..
co tohle měl jsem a za ty prachy dobrý
[ Link ]
Asi me ukecate na Bull Audio. Ale prece jenom mohli beste se jeste nejak vyjadrit nebo srovnat to s tou Alpinou. Par lidi mi ji totiz vychvalilo jako dobrej woofer za tu cenu. Myslite, ze by toho Bulla utahl Carpower HPB-602. Nebo vite treba o nejakem lepsim pouzitem kolem 2 tis?
Ten Carpower HPB-602 má v mustku psaných 225W rms. Takže by stačit mohl. Ale raději bych tam dal o něco silnější ale bohužel i trošku dražší Carpower HPB-1502.
Ten mám v mustku naměřeno 333w rms.
je úplně jedno kolik má naměřených rms má natolik v prdeli damping faktor že bych ho dal možná jen pod nohu stolu aby se nehoupal
No dost lidí ten zesík chválí. Ale na druhou stranu je pravda že má při 1 kHz damping faktor 60. Takže woofer nebude moc kontrolovat.
Tak ktery zesik byste mi doporucili. Klidne pouzity, ale max do 2500. A co rikate na tu Alpinu?
Ten vypada pekne. Jak stary je to model? Mas s nim nejakou zkusenost, co se tyce zvuku? Ne ze bych mel v planu ho poustet naplno, ale nemuze toho bulla odpalit?
Mám zkušenos s Mac audio Z4200 a zvukově se mi líbil. Ten Mac Attack je starý 2roky máš to tam napsané. Jinak odpálíš woofer snadněji na slabším zesíku než na silnějším. Tak dávej Gain jen dokud nebude woofer zkreslovat.
Jinak ještě tento by nemuel být špatný.
[ Link ]
A jeste k tomu subu. Co takhle ten macAudio MP Box 300 nebo MP 130 BP?
Nevím ty ac Audia jsem neslyšel jen toho Bulla. A myslím že na tom bude lépe zvukově ale chtělo by to slyšet. ale i Lada362 i pasaťák se přikláněli k Bull. :o)
Nasel jsem tohle
[ Link ] , tak by me zajimal vas nazor vzhledem k cene.
Muj názor je že by jsi lépe udělal stím Bull a třeba ten Mac ktomu, nebo i ten Magnat je v poho.