Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Cla 778RUSB X Pio DEH-P88

o Navštíveno 1125x o
o 19.07.2007, 21:15 | Martas
Rozhoduji se mezi těmito dvěma autorádii. Prosím o váš názor, jaké autorádio byste si zvolili vy. Odůvodnění proč by bylo super! Ten Cla by vyšel o cca. 2t. levněji. Vím že Pio88 teď na fóru sklízí velké úspěchy, ale ten Cla bych rozhodně nezatracoval. V testu německého autohifi se dostal do kategorie REFERENZKLASSE se ziskem 80bodů. Dopadl lépe než Pio88 a to, což jsem se dost divil, i po zvukové stránce. Na vzhled nekoukejte - upřímně nejsem odvázán ani z jednoho :-))
Repro jsou Rainbow CS265 Profi Vanadium Kick a zes budu řešit v nějbližších týdnech.
Moc děkuju za vaše názory a příspěvky!!!

o 20.07.2007, 08:33 | choze
já zatím testuji Pio bez zesiku, ten zvuk zatím není to pravý, musím to napojit přes zesik,
Výhoda pak bude že se dá vypnout vnitřní zesilovač a tím zbytečně nepřehřívat.
Zatím to testuji na aktiv na vnitřní zesilovač na výšky Dego a středobasy Utopie.
Ten Cla jsem zatím neslyšel, obecně bych zatím moc testům nevěřil, záleží co se bude tobě líbit po zvukové stránce.
o 20.07.2007, 13:07 | Pavel02
Z vlastní zkušenosti jsem pro Pioneer DEH-P88RS. Opakovaně vítěz na emma soutěžích s DLS MS6 a DLS RA40
o 21.07.2007, 18:02 | prohifi.cz
srovnavat tyto modely cla vs pio je jako srovnavat felinu proti octavce

jednoznacne pio, mnohem vyspelejsi model, zvukove je na tom vice nez hodne moc dobre + velmi dobre moznosti nastaveni zvuku

provedeni by mohlo byt jeste malicko preciznejsi (ale uz tak je na vysoke urovni), ale za ty penize si myslim, ze neni na miste toto resit
o 24.07.2007, 13:47 | jdoizo
PIO: jiank jako Milan
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3296 sekund.