Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada tlmenie dveri

o Navštíveno 1775x o
o 24.07.2007, 16:54 | igino
zdar borci,potrebujem vytlmit predne dvere na mojej 206,vznutra su uz vytlmene a teraz chcem uzavriet diery v plechu pod tapacirom rozmyslam nad 4mm tecsoundom s foliou,alebo tymto.. [ Link ] co bude podla vas lepsie?

o 25.07.2007, 10:11 | Fridom
Řesší se to o něco níže [ Link ]
o 25.07.2007, 10:15 | El-diablo
pod tapec bych zvažoval i [ Link ] ten tecsound já osobně říkám ne ale záleží na tobě co od toho čekáš
o 25.07.2007, 16:10 | igino
El-diablo ten tecsound ma az tak i nicom kvalitu? V dverach budu repro sinus live il 160...
o 26.07.2007, 21:27 | Jirka156
igino: Moje aktuální zkušenosti !!!!!!!! Právě jsem dotlumil svoji alfici a můžu ti doporučit toto. Na vodorovné plochy jako kufr, podlaha atd. je dobrý Tecsound s Al fólií a na svislé tedy dveře atd. jsem použil SikaDamp 630. To TBP jsem použil, protože mi to zbylo v garáži na tlumení plata u tohoto sedanu zespoda a na to že to auto ještě ani nevyjelo z garáže a je to tam cca 2 měsíce, už se to do poliviny odlepilo. A to se mi to spočátku zdálo jako o.k. Předesílám, že všechny plochy byly důkladně odmaštěny techničákem !!!
o 26.07.2007, 21:40 | BMW_318iS
osobne doporuciji radsi Sikadamp 630 ktery je tento mesic za akcni cenu. Ma mnohem pevnejsi hlinikovou folii a tim padem mnohem vetsi zivotnost a nenatahne se ti casem jako tecsound. Ten 4mm tecsound je uz celekm dobrej ale ta vaha toho tlumeni je uz neskutecne velika nehlede na to ze sikadamp ve dvou vrstvach utlumi daleko lepe a budes to tam mit do smrti coz se u toho tecsoundu rict neda.
o 27.07.2007, 13:38 | El-diablo
igino tecsound má problémy v teple lepidlo se roztíká a ten plát cvičí
o 29.07.2007, 11:39 | igino
El-diablo,BMW_318iS : a neviete kolko platov sika budem potrebovat na dvojdverovu 206 staci len na diery vo vnutornom plechu?
o 29.07.2007, 12:23 | BMW_318iS
pokud budes chtit vytlumit jen vnitrni stranu dveri (tj. pod tapecem) tak ti na oboje dvere bude stacit 4-5 platu. Pokud bys chtel vytlumit komplet dvere coz je vnitrni i vnejsi plech tak bys potrebovat dvakrat tolik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3148 sekund.