Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Reprobedna z Canton CS2.16

o Navštíveno 1346x o
o 30.07.2007, 13:23 | M@tes
Po upgradu mi zustaly Cantony a rad bych za pomoci sikovneho kolegy truhlare vyrobil nejakou odpovidajici bedynku na zminene repro. Mely by slouzit jako regalovky k receiveru. Akorat nevim jaky objem by mely mit,jestli bassreflex a jaky. Neresil nekdo uz podobnou otazku, precijenom v krabici je jich skoda. Prodavat je nechci, na to maji moc pekny zvuk. Diky za reakci.

o 30.07.2007, 20:14 | Sisma
Já mam tyhle Cantony v autě a pro krabici je jejich zvuku určo škoda :-)
Jinak bych asi volil uzavřenku a litrově někde mezi 8 a 13. Asi Ti to nikdo neřekne moc přesně, ale jelikož jsou určený samozřejmě do dveří, tak ten objem nebude až tak na desetinu litlu přesně danej... Zkus a uvidíš.
o 30.07.2007, 20:25 | Luke-Jeep
mnt Sismo to je blbost co pises čoveče... bez urazky ;-) samozrejme ze se ta bedna da spocitat stejne jako u basaku... da se to spocitat podle vsech tech cisilek kery se k tomu pisou na krabicich... Do bedynek jich skoda neni...treba jak mam ja ty ovaly vzadu v broukovi tak sou taky ve spocitanejch bednach a hrajou jak vino... a ty maji 16 litru...
o 30.07.2007, 21:48 | Sisma
Jasně že se to dá z čísílek spočítat čéče, ale jestli to bude o půl litru víc, nebo míň už asi tak moc znát nebude.. No a myslel jsem, že jako v krabici ve skříni jich je moooc škoda.. Jejich zvuk je fakt dobrej.. A takhle v bedně budou dos fajn.. Ty Tvoje ovály hrajou fakt luxusně, to máš recht.. ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3045 sekund.