Navštíveno 1950x

Zdar lidi, potřeboval bych poradit jak ozvučit ibizu 05. Zatím tam mám origo reproduktory a dokoupeny radio sony cdx2250s. Řešim otázku co tam dát. Komponenty dopředu sou jasný, ale nevím jestli mam dávat koaxialy do zadních dveří nebo ovaly do plata. A taky woofer do kufru. Takže v podstatě tři varianty: 1) kompa + koaxialy+ woofer+ zesik 5ch. 2)kompa + ovaly + woofer + zesik 5ch 3) kompa+ woofer + zesik 4ch. V autě většinou jezdí sám takže ty zadní repra sou možná zbytečný, no nevím poraďte plís. Jo a rádio půjde asi taky pryč, ale možná že by stačilo, co myslíte? Finanční stránka komponenty do 4000,- woofer do 7000 zesik 5000, dá se to za ty prachy sehnat ? Dík za rady
jeden nazorne udelanej kufr pro inspiraci - jinak asi ta basova pumpa bude na prodej,ale cenu nevim (je to znamyho auto a dozvim se ceny az asi o vykendu jak tu bude kuchat ven - novej majitel auta hifi neche)

Hudební žánr?? Chceš kvalitu, nebo tlak? Hudba celkem za kolik?
Jinak obecně doporučuju vytlumit, pak kvalitní kompa, 4ch zesilovač + bedničku. Prostě 2:1, kvalita je pak super.
Ovály dozadu nedoporučuju. Když už něco dozadu, jedině kompa. Hlavně proto, aby jsi mohl nasměrovat případně výškáče - ty ti dělají prostor... Pomůže Ti to zvukově pak dost...
Určitě nekupuj tubu, ta jenom hučí a to chrastítko nademnou už vůbec. To je hrůza...
Poslouchám ska,punk,hc , vytlumit to určitě budu muset, hudba celem do 15 000 +/-. Kompa bych chtěl asi Hertzy ESK 165, a zesilovač fakt nevim ale asi by to chtělo 4x100 W ale nevim vubec jakej, poradíš ? Ty kompa maj 100 W RMS. No a tubu určit nechci, spíš bych vzal bedýnku jak říkáš. Ještě zvažuju místo těch Hertzů dát Ground Zero Radioactive. A vzít z tý řady zesík i bedýnku.
Osobně doporučuju ty powerbassy - vejšky prej navíc dělá morel a je to slyšet... Fakt pohoda za ty peníze.
Hertzy jedině HSK, ale tam pak zase mohou být Ms6 DLS, takže to je jedno...
Tenhle zes je v pohodě a má výkon...
Basáky buď a nebo... Já měl Twistera, ale dával jsem mu 400 naměřenejch, prej se hejbe i na 200...
Jinak opět powerbass...

10.08.2007, 10:21 |
Chris PB S12 mam ja na Z2200 a hraje celkom slusne
no ja mam hertz esk 165 a som dost spokojny snimi a mam na ne zapopjeny Magnat Rock 6000 a tie repraky by kludne zvladli ovela viac napriklad taky Magnat RX 44 a prosimta chcel by som sa ta este opitat ze ci mas od toho subiku este papiere lebo ja mam Pioneer TS-WX206A a nemam ktomu uy papiere a neviem ako ho mam zapojit lebo tam su tie koncovky keby si nasiel od toho schemu by si mi ju mohol poslat diki moc.
pokud jezdíš sám,tak jako já :-))) tak jen přední kompa, basák a zesík a budeš spokojenej jak želva, zadní koaxy a podobné blbosti neřeš.. to ti dok*rví zvuk , jinak se sestavou plně souhlasím s Hansem, good volba ESkačka mají moc ostré výšky, já sem pořešil předek na High End a luxus, takže pokud možno, dej za přední kkompa co můžeš max, vyplatí se to ;-)
2 mishan -co máš za předky ?? a čím živený atd.
předky mám Velocity VPc 172 a živené na Lrx4300 na 2 kanály nejakých 60W a bohatě stačí ikdyž mají 150W RMS a oproti původních komp za cca 3500 fakt neskutečný rozdíl, zadek byl 2x Audiosystem X-ion 12-800 na Helixu 1000.2, takže pokud můžeš, připlat si radši za pření kompa a hlavně vyměn rádio ;-)