Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ...co rikate na tento subwoofer - stoji za to?

o Navštíveno 977x o
o 15.08.2007, 13:12 | tomas.V

o 15.08.2007, 13:58 | TAZZZZ
NE ... radeji si za ty penize kup neco pořadneho... klidne použiteho
o 15.08.2007, 14:03 | tomas.V
jen jsem se ptal jsem Magnatak a cekam s jakou vylezou cenou u teto novinky a pujdu do toho [ Link ]
o 15.08.2007, 14:21 | Francouz
Za 7 už koupíš slušnej woofer ;o)
o 17.08.2007, 20:53 | audioland.cz
rozhodně bych nekupoval nic od této značky :) A co se týče Magnatu, tak tento basak nebude jen tak brzo skladem...za ty peníze bych vybíral uplně něco jiného, kdyžtak se mi ozvi a proberem detajly (kontakty pod nickem)
o 17.08.2007, 22:02 | vinzek fa
tomas.V zeptej se hotdoka ten neco takoveho ted cpe do auta
o 17.08.2007, 23:09 | Poky2
Co vlastně máte proti značce Us Blaster???
Já sem měl v autě 2 SW 15" od této značky(tip- USB 2840),hrálo to pěkně-uznávám že to asi nebyla EXTRÉMNÍ kvalita,ale tak hrozný (jak sem tu už párkrát čet) to nebylo.
Rozhodně těch peněz co sem za to dal nelituju.
Teď si chci koupit to,na co se ptá tomas.V akorat že 15"(USB 2001),myslím že poměr cena/výkom je dobra.
Jasne že pokud to nebude Ground Zero,Rockford Fosgate,Crunch,PowerBass,DLD,atd... tak to většina odsoudí,ale každej nemá na to vysolit za SW 20 000,- nebo jo??? =:o)
o 18.08.2007, 08:39 | tomas.V
palmer: ptal jsem se na toho Magnata ADR 300 a cena zatim neni stanovena vyobcem, ale cekam ze bude neco kolem 6tis a myslim ze to bude slusnej woofer za dobry prachy. Skoda ze neudelali 15"
o 18.08.2007, 08:45 | tomas.V
Poky2: souhlasim s tebou - nevim je to asi jako s Magnatem kazdej ho odsuzuje, ale muzu rict ze mam v aute komplet vsechny repra a zesiky od Magnatu a fakt si nemuzu stezovat. znam hodne lidi co ma v aute Ground Zero nebo Rockford Fosgate a mysli si jak jim to nehraje - ale vono je vsechno jinak kdyz nemas vytlumeny auto a pak je klidne Magnat strci do kapsy
o 18.08.2007, 12:38 | Poky2
tomas.V:vsadim se že polovina s těch co to odsuzujou to ani neslišela hrát a jen proto ze tu značku neznaj tak (podle nich) musí bejt určitě špatná...
Každá značka musi nějak začít,US Blaster tady (v ČR) není zas tak dlouho,proto to "nikdo" nezná a proto není tak rozšířen-to ale není otazkou kvality...
A co se týče kvality,tak si myslím,že jde nahoru!!! - vis. řada LOWRIDER - USB 2000 a 2001.
Takže ta úvodní otázka : co říkáte na tento subwoofer - stojí za to?
Určitě stojí,já do toho jdu taky - akorát že chci 15" =:o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3257 sekund.