Navštíveno 1124x

Cau lidi,koupil jsem novy radio Sony MEX DV-1000,potřebuju na něj napojit 2x Sony 2165 GTX - dvoukanál a 4 kanál Pioneer,Sony má průchozí linky,takže zapojím z linky z rádia oba Sony zesilovače,ale ten Pioneer nesnese zapojení z cinch výstupů na tom Sony zesiku,tzn nemám jak zapojit zesik na repra,mám koupit převodníky z ISA na Cinch,neco jako DRAGSTER DA 02?Nebude to dělat problémy?Případně je jiná možnost?Rozdvojovat linky přes Y redukce se mi nechce - bojím se že to nebude dělat dobrotu.Díky moc

19.08.2007, 21:50 |
clown furt lepsi Y nez HI > LO adapter
Clown: díky za radu,ale pokud to teda propojim přes Y redukce,je mi jasný že se sníží na každé lince signál o polovinu,je to tak?Rádio má 4V na lince...O nastavení L/R a F/R mi nejde nastavim si to napevno na zesiku,tak mě to netrápí,potřebuju to nějak rozchodit aby to šlapalo a netrpěl zvuk kvůli tomu a bohužel míň než tři zesilovače mít nemůžu - mám 2x woofer a každý chci mít na zvlášť zesilovači...

19.08.2007, 22:10 |
clown tak mozna potom koupit nejakej procak treba starsi PXA 600 i s panelem , nebo aktiv vyhybku :o)) a budes mit klid