Navštíveno 1764x

23.08.2007, 12:41 |
.Viki poradíte mi někdo jak zapojit rádio do felicie, kteráí pro něj nemá přípravu? jedná se mi o to kam napojit ten konektor. Za případné rady předem díky
merak do ruky, pajkovacku, kup iso a ides na vec :-))

23.08.2007, 22:45 |
.Viki no pěkná rada
no jina totiz neexistuje :D maximalne to pridelat pres cokolady,ale to pajeni je bezpecnejsi ;)

24.08.2007, 16:26 |
mourl + si vezmi přímo z baterky (přes pojistku, která bude chránit kabel) Projít můžeš třeba s org. svazkem. Mínus si můžeš vzít skoro všude. Nejhorší pro tebe bude (pokud tu funkci budeš chtít, najít + od zapalování) Jinak si potom už jenom roztaháš reprákové kabely, anténu(nevím jeslti jí tam budeš mít) mno a je hotovo
na feldu se dela primo kabel pro radio. zapojis to do pripravenyho konektoru v pojiskove skrini a na druhym konci mas iso. jednuducha montaz, zadny problem.

25.08.2007, 06:51 |
.Viki díky
Viki:original ide aj bez pretocena nia kluc, ale to uz je na tebe ci to urobis tak, alebo cez kluc

28.08.2007, 17:07 |
.Viki RyVeS-Pavel (AudioVes): kde se dá prosímtě ten kabel koupit a kolik stojí? v autiorizovaných servisech, prodávaj jen nějaký sady za cca 4 tis
Ja to nekupoval, cca 2 roky zpet mi to privez kamarad a chtel to namontovat i s radiem. Bylo to v pytliku s napisama felicia. Cenu tusim kolem 300,-. kdyz odklopis pojiskovou skrin tak tam mas volny konektory a todle tam primo pasovalo, jen nacvaknout. Predpokladam ze to koupil ve skodovce nebo v nejakejch autodilech. Zkusim se zeptat.

29.08.2007, 14:25 |
.Viki jj zatím moc díky, když jsem se ptal v servisech tak všude chtěli kolem 4tis za zapojení rádia+ repro, což je docela hnus