23.08.2007, 21:31 |
Phase AHOJTE,
mam taky maly problem, dnes som kupil nove repra (Dragster , vyhybky, stredobasy aj vyskace).
Zatial mam v aute pôvodne repra Impulsc Comp 6,5 vo dverach, vyska aj vyhybka (Infinnity)sa nachadza na bocnom stlpiku , medzi prednymi a zadnymi dverami, cize vyskac hra smerom k usiam, a vyhybka je , ako sa namotava naspodku pas.
A TERAZ K PROBLEMU: Do prednych dveri idu repro Dragster aj s vyhybkou aj s vyskacom na spetak, cize vsetko bude umiestnene vo dverach, nikde inde.
Problem je v tom, ze kable k reprakom od zosika, vedu len k vyhybkam, ktore sa nachadzaju na bocnych stlpikoch , tam kde sa nyvyja pas dole,medzi prednymy a zadnymi dveramia vysku taktiez nemozem dat dole odtial , bo bytam bola diera a zle by to vypadalo.Cize musel by som tahat odznova kable po celom aute a bol by zniceny stlpik, na tahanie nemam ani cas a ani sa mi moc nece.
PRETO RIESENIE:
budu 2 vysok v aute (viem ze to nemusi byt a nieje ideal, ale ked pustim basaky, nic ine nepocujem a predsa bude to hrat aspon) .
Cize povodne vysky aj s vyhybkami ostanu na povodnom mieste na stlpikoch a odtial potiahnem, z vyhybky kabel do dveri, do dalsej vyhybky, ktora bude napajat predne repra s vyskacmi.
Alebo, fakt natiahnut nove napajanie na repraky od zosika, ale na jednu vyhybku zapojit dve vysky lebo fakt tu z toho stlpika dole dat nemozem, a od novych repro, ju musim zapojit a dat dopredu.
Tak skuste poradit, co a ako, ako to riesit.
Ide mi hlavne o to, ci mozem kablom od zosika, prepojit vyhybku na ktorej bude vyskac a odtial, potiahnut ete do druhej vyhybky, kde bude aj stredobas (reproduktor) aj vyskac.
DAKUJEM VELMI PEKNE.

24.08.2007, 13:25 |
Zip jestli jsem to dobře pochopil, tak máš na B skoupku danou vyhybku a výšky, že?
Tak já bych rozhodně natáh nový kabel a nebo ten stávající napojíl a dotáhnul ho až do dveře a tam normálně zapojil kompa.
Na druhý výšky bych se pěkně z výšky vykašlal a buď si sehnal někde z vrakáče plast na B sloupek a nebo to zalaminoval a zakytoval.
Jinak by neškodila fotka