Navštíveno 1162x

Nějak pomrkávám po tomhle:
[ Link ] výbava je super + bych si koupil parkovací kameru + nějaký LCD na strop,abych měl luxus wagen :D.
Ale nerad bych nějak hodně prohloupil. Mé nynější rádio je Blaupunkt MP74 Los Angeles, tak jsem si dost zvykl na kvalitu zvuku a celkového provedení.
Nemáte nějaké zkušenosti s tím TV/DVD rádiem. Piště prosím jenom smysluplné komentáře, a ne,že je to šunt z asie, i když jste ho viděli maximálně na netu. Je mi jasný, že za JVC, ALPINE a pod dám 3-5 násobek,ale to se mi opravdu nechce ;)
Jde mi hlavně o kvalitu zvuku,čitelnost displeje, b*telnost apod.
Nynější audio:
Vepředu kompa Hertz DSK165
Vzadu třípásma Hertz DC690
V kufru Zesilovač Rodek 4100a (2x280W RMS), který v můstku napájí dva Magnaty XTC1200 + kapacitor Alfatec 1farad.
A to si opravdu myslíš, že tenhle šunt z asie za tyhle prachy bude opravdu spolehlivě fungovat? Že bude mít kvalitní zvuk? A že ho tady na fóru vůbec někdo viděl?
Děkuji za smysluplný příspěvek :-/
Já bych těmhle rádiím moc nevěřil, jednou jsem viděl hrát to co nabízejí na Aukru, což je podle mě to samé, a zvuk byl rád že hraje a obraz při přehrávání DVD trhaví, ale to tvoje věc, ale určitě bych to chtěl nejdřív vidět v provozu.
Ale když počkáš občas se tu objeví pěkný kousek za slušné peníze, nebo si přišetři a kup Zeneca, ty v poslední době dělají hodně kvalitní věci za pár kaček.
Současné TV/DVD stojí v řádu 10tis, DVD přehrávač s dobrým zvukem, obrazem, touch obrazovkou, např Alpine IVA 100, 310,,, stojí kolem 30-40 tis, a i více a pokud čekáš od TV/DVD elektroniky za 8tis, že bude bezproblemová, to bych ani sám moc nevěřil.
Stovnal bych to ke kvalitě Sencoru,Medionu,redstar, first,.... cena odpovídá i o zpracování, materiálech, kvalitě...
Tak osobně vlastním obdobu tohoto autorádia (RedPower). Až takovej zázrak to není - zvukově. Ale co se týče přehrávání DivX souborů, vyhledávání jednotlivých skladeb - rozlišení LCD apod. - tak to chybu teda nemá. Po sedmi měsících šlo autorádio na reklamaci - uvařilo se (v autě byl děsnej pařák, tak něco odešlo) - reklamace po 14-ti dnech vyřízena a cajk. Zeneca jsem od známého měl zapůjčen a neměnil bych.
No, s tou kvalitou zvuku. Nejsem zas takovej fajnšmekr,ale zase nejsem úplně hluchej. Nerad bych pořídíl tohle a nakonec byl zklamanej,že jsem dal spoustu peněz za ozvučení a nakonec mi to degraguje rádio.
jdoizo: Prohližel jsem inzerci,ale nic jsem nenašel.
Jacques: Mohl by ses prosím více rozepsat o zkušenostech a poslal by si odkaz na to tvoje rádio? Na kolik tě vyšlo?
Takže přesněji. Vlastním typ Redpower 995 (objednáno z webu dvx.cz). K rádiu jsem si dokoupil 2x TV anténu do auta, parkovací kameru a minulý týden mi dorazil přídavný 7" LCD panel. LCD display 3,6“ (9 cm) má hodně slušný obraz, jsou na něm čitelné i titulky k DivX filmům. Při zařazení zpátečky se sepne mikrospínač, který automaticky přepne obraz z LCD na parkovací kameru, teď když mám přídavný LCD panel, tak na rádiu přehrává klipy, sekundární LCD panel zobrazuje kameru.
Co se týče TV tuneru tak rozhodně nic na cestování. Dá se použít pouze v případě že stojím na parkovišti, vyladím si TV stanici a sleduju. Jak se s autem rozjedu 50km/h a více, tak obraz po nějaké chvíli už tak kvalitní není a je potřeba přeladit stanici. Ovšem při delším čekání na jednom místě - proč ne.
Rádio - nic extra. Hlavně co se týče čistoty zvuku.
Přehrávání DVD, MP3, DivX - vážně perfektní. Přehrává mi to veškeré klipy v různých formátech. Když přes mini usb kabel (je dodáván k rádiu) připojím svůj digitální fotoaparát tak v klidu přehraje videosoubory (*.mov) i z něj. Rádio chroupe i DVD menu - vytvoříš si v Neru. MP3 soubory mi zobrazuje na LCD včetně adresářů ve kterých jsou uloženy. Pomocí joysticku kdykoli zvolím složku co mi vyhovuje. Zobrazuje složky a soubory stejně jako windows manager.
Mě osobně rádio vyhovuje. TV tuner + rádio - nic moc.
Zbytek pro mou potřebu naprosto bez problémů... teda až na tu jednu reklamaci!

28.08.2007, 10:08 |
Shr3k V bazaru se tu prodává JVC KD-AVX2 za 10. Lepší jetý JVC za 10, než tenhle čínský pokus od DVD moniceiver za 8.
to Jacques: Díky za zkušenosti. Jen sem nepochopil proč 2xTV anténu.
Přemýšlím o tomhle
[ Link ] nebo toto
[ Link ] ,ale taky se může nakonec stát,že sáhnu po něčem kvalitnějším,ale samozřejmě s méně funkcemi a už to bude jeté
Má to dva vstupy na TV anténu. Když byla anténa zapojena pouze do jednoho vstupu, naladil jsem pouze ČT.