Navštíveno 1452x

29.08.2007, 21:37 |
m1tv zdravim jakej použit material na dvojitou podlahu do kufru když použiju mdf 18mm tak bude zastavba s zesama sw a baterkou tak 40kilo což je moc z čeho to udelat aby to bylo pevne a zaroven lehke diky
dřevotřísková deska a vyztužení hranolkama (ze dřeva)

29.08.2007, 22:56 |
Zip Já použil MDF, sice to je těžší, ale taky to je hodně pevný. A jako alternativu bych viděl asi nějakou překližku. Dřevotřísku rozhodně ne, protože když nasákne do sebe vodu, tak se to rozlepí a rozdrolí se ti.
A myslím, že pokud nejezdíš sprinty či něco takového, což asi ne, když dáváš hudbu do auta, tak ti může být jedno těch pár kg navíc.

29.08.2007, 23:04 |
m1tv no prave že neni protože mam auto o 70mm dole a když naložim muziku tak du dolu na dorazy tak proto řešim nakou nahradu za mdf .. dřevotřiska je o prd lehči :( asi jedine lamino ale to zas bude mraky broušeni tak nevim..
Tak dej překlišku, ta je pevná a neni tak těžká.
ja mam mdf 12mm a je to tezky jak krava, priste bych volil radsi neco jineho, ale taky to bude tim ze mam velikou podlahu ;)

30.08.2007, 09:44 |
Marv Já jsem použil na spodní a vrchní desku MDFku 8mm a veškeré příčky a stěny z 18 mm MDF. Je to pořádně slepený + sešroubovaný a tvoří to dost tuhý skelet. V pohodě to sám z auta vyndám a nebojím se, že by se to nějak polámalo.
Jestli chceš, tak ti pošlu nějaký fotos.

30.08.2007, 09:51 |
Zip Já to vše udělal z 18mm MDFky, spodní, vrchní desku i příčky. Je to sešroubovaný a vyndám to v pohodě
viz.
[ Link ] a záleží co tam chceš dělat, jestli hodit do podlahy jen zesíky nebo i SW
jestli jen zesík, tak bych to řešil tak, že bych dal jen jednu vrchní desku a spodní podložil jen zesík, celý by to leželo na rámu z hranolů. Někdo to tady tak dělal, teď si nevzpomenu na jméno, ale bylo to v Hondě civic 3D, zelený a měl v tom Alpine SW i zesík

30.08.2007, 13:16 |
Laďas Mám to z MDF 18mm-všechno..
[ Link ] s tím maximálně spokojen a váha je ještě v normě.. Mám to plně rozebiratelné.. Fakt v pohodě.. Váhu bych tolik neřešil.. Jedině tužší podvozek.. :-)

30.08.2007, 13:31 |
koren Zip: a MDF se po nasaknuti vodou nerozpadne? :-)
MDF je vazne ouplne total zbytecna,nedej boze 18mm
uplne v pohode drevotriska kvalitne vypodkladana a nebude problem, pokud jsi aspon trochu sikovnej a nevozis v kufru bagr

30.08.2007, 15:25 |
Zip no MDF sice nasákne taky vodu, ale po vysušení je zrovna taková. Dřevotříska naboptná a změní tvar (objem, rozpadá se). To je aspoň moje zkušenost.
dřevotřísková deska se sice rozmočí,ale to by ti na ni muselo pršet-já jsem dělal vestavbu-dno z DTD 13mm,potažené černým mikroplyšem,otvory pro odvětrávání zesilovačů jsou vyplněné tahokovem-vše je lehké a dobře se s tím pracuje-teda podle mě:-)

vlastni zkusenost moje podlaha byla polita vodou a vypouklase tznm misto tloustky 12mm ma ted misty asi o milimetr az dva vic :( sice drzi po hromade ale urcite nezustane stejna...

30.08.2007, 15:45 |
koren asi takhle,drevotriska se rozdrobi,mdf popraska podelne

30.08.2007, 18:04 |
m1tv hm diky za rady nejako se stim poperu.. zkusim tu 8mm mdf ..
udelej to z truhlarsky preklizky... je tlusta asi 5mm a fakt pevna...
jinak ja to mel z 25MDF... ted jsem celej kufr vykuchal a auto je o 250kg lehci...

30.08.2007, 20:30 |
m1tv dik za napad poptam se ..
alibaba: moc se mi libi ta konstrukce bedny nemas jeste nejaky foto treba kdyz byla venku nebo pri stavbe???
jako Sasula,jinak překlížku mám většinou jako základ při laminování....
Jinak já mám dno a box na sw 22mdf a pak pár věcí na to laminování(domečky pro zadí repro a rámečky kolem zesů) z překlížky....