Navštíveno 6587x

30.08.2007, 17:05 |
Kimi Zdravim,chtěl bych poradit se zapojenim.... vidíte na obrázku ,že tam mám reproduktorový kabel(2*1,5qmm) a jde mi o to,kam ho zapojit....jestli : mezi "výhybku a repráky" a nebo "výhybku a autorádio" . A ještě něco na druhých koncích káblíku od 16,5cm repro nejsou vidličky k zapojení do výhybky,totéž k tomu kabelu(2*1,5qmm) nemám žadny očka ani vidličky. Chci se zeptat jak to zapojit a ktery koncovky(vidličky,očka) je nutný popř. koupit ? Diky moc ;)

30.08.2007, 17:17 |
Smrada (M)
Radio - vyhybka - vyska
- strwedobas
Jinak v kazdem pripadku nejtlusci kabel mezi radio a vyhybku, ale myslim, ze u 12 WRMS je to jedno. Konektory (vydlicky) kup. Jde to sice na hulvata (udelat vydlicky z kabelu, ale lepsi mit napajeny konektory

30.08.2007, 17:42 |
Kimi jj,a ještě... ja ten kabel zapojím k těm ISO konektorů na radiu ? Nevím ted jak to tam vypadá ,pomocí čeho to připojím do ISO konektoru reproduktů které sou už autě ,abych je mohl jen spojit s těm ISo co vidíte na radiu ?
musis mit jeste jedno opacny ISO, nez mas na radio, tzn, ze kdyz to vezmu z jednoho pohledu, mas na radiu ISO samici a musis dokoupit samce, to sou tve kostky, ze kterej vedou draty jedna kostka je na napajeni (5dratu), a druha kostka repro draty, tech tam je 8.vzdy plus a minus, predek a zadek

31.08.2007, 08:30 |
Marv ISO pro repro je zpravidla hnědý (oranžový), kup samce a samostatně do něj piny (ty jsou vlasně samice), snad je to pochopitelný :-)

31.08.2007, 09:26 |
Kimi No jak tak nad tím přemýšlím,tak v autě už radio bylo zapojený.... takže to tam všechno musí byt ne ? Stačí pouze ten malý ISo konektor zapojit do radia a ještě antenu a hraje se ne ? :-)
jo ale potrebujes protikus k tomu velkymu isu, napojit kabely a hrajes...

31.08.2007, 18:46 |
Kimi No pravě myslim ,že v autě mám celý ten kabelový svazek co vidíte na tom radiu na fotce .... . Nevim esi je to presne on,auto mam ted v servisu