Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > MB Quart QSD 213 - první poslech

o Navštíveno 960x o
o 05.09.2007, 20:36 | Zip
Konečně jsem dodělat aspoň z části dveře. Teď to čeká na potáhnutí kůží, ale nevydržel jsem a mulel jsem provést první poslech repro. Je nainstalová vždy jen půlka tapce, není vytlumeno, ale ten zvuk, co jsem slyšel, bylo něco úžasnýho. Bál jsem se těch výšek, ale teď mi nepřišli vůbec ostré a byla to fakt parád a dokonce jsem slyšel i hluboké basy. A teď mě čeká pořádně to naladit

radio Pineer DEH3630MP, zesík Macrom m1a.2120

více na [ Link ]

Kdo a jaké máte zkušenosti s těmahle kompama? Já jsem úplně unešen

o 05.09.2007, 20:42 | redbullboy
no ja som zažil to iste čo si psal :D

mne sa najvaic pačilo to že ten zvuk stych comp a výšok ,bol uzastny ako keby som bol niekde v strede ozvučenej miestnosti.. proste taky 3d zvuk :))) proste velmi prijemny :)))
o 06.09.2007, 05:44 | Robo
No mě to snad teprve čeká,už je mám asi 3 měsíce ve skříni:o)
o 06.09.2007, 08:57 | Zip
Já je měl taky dlouho ve skříni, protože mi trvalo než jsem udělal tapce a stejně ješě nejsou úplně hotové, ale to mi nezabránilo to vyzkoušet.
o 06.09.2007, 09:15 | jute
No ja ich mám tiež, ale aby im nebolo smutno, tak do predných dverí ešte dostanú kamarátov.... kickbasy Emphaser :-)) Som zvedavý, čo to zahrá..?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3151 sekund.