Navštíveno 1532x

Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti se zesilovači Spectron, konkrétně ten dvoukanal a čtyřkanál za 2990. Chtěl bych dvoukanal na pohon SW nebo čtyřkanal na SW+přední repro. Hodí se na to? Díky
no tak jako hodí, ale raději kup něco v týhle cenový relaci a třeba použitý, tyhle druhy značek nejsou to pravý ořechový
jj,na pohon sw bud dvoukanál nebo monoblok,jinak jak píše escudo,je lepší koupit něco použitýho ale z vyšší kategorie, spectron je takovej lepší low-end.
tady třeba o kus dražší ale úplně jiná liga:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] PS:neber to jako bernou minci,dal jsem jen pár věcí,co jsou vcelku zajímací...
Ty 3000Kč jsou totiž horní hranice. Četl jsem recenzi v Car&Hifi na ten Spectron a nedopadl vůbec špatně. Jinak proti použitým nic nemám. Mělo by to honit Bull Audio BA-ESW-12 nebo Alpine SBE-1243BR.
ale na toho 2kanála dávej bacha oni totiž dělají dva, vypadají stejně ale jeden má označení 2100 a druhý 2200 ten první je levnější a ten druhý právě testovaly v car&hifi a je pochopitelně dražší, jinak jako ostatní radši bych šel do osvědčených kvalit
Kamarad ma v aute peknou sestavu axton/spectron a z toho 2 a 4 kanal od spectronu a dle me to hraje velice slusne dle toho co to stoji. Nebal bych se toho a testy jsem cetl taky a vysly hodne dobre pomer cena/vykon. Kdybych nemel nakoupeno tak bych si vzal to same co ma kamos. Vychazi to tusim 2990kc/ks. Za starsi zesiky sice asi kvalitnejsi jsem dal stejne penize...

12.09.2007, 09:58 |
Kmoda Jo ty dva Spectrony SP-A4150 a SP-A2200 vyšli v testu hodně dobře jak výkonově tak zvukově.Naměřeno u prvního 4x80W rms a u druhého v můstku asi 400W rms.Za ty peníze výborný
A jaký starší byste mi doporučili? Bude třeba tento Magnat
[ Link ] lepší? Já to beru tak, že rapra budou hrát jen na radio, takže žádnou extra kvalitní muziku z toho asi nedostanu, tak by ten Spectroin mohl stačit. Ale když mi doporučíte neco lepšího za ty peníze....
já bych to viděl třeba na Rodek, 480i, 280i 2180i...super zesíky
Jenže kde ten Rodek mám vzít za dobrou cenu?????

14.09.2007, 09:40 |
Yawor teď je tu v bazaru od rodeku 2180a za 4k2
S tím spectronem neuděláš špatně, jsou docela povedené a za slušné peníze. Se starším zesíkem za stejné peníze na tom budeš samozřejmě lépe, ale to u každé značky, protože tak porovnáváš neporovnatelné.
Jinak u nás jsou skladem.
www.corner.cz