Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada panasonic cq-c 1303ne

o Navštíveno 1280x o
o 08.10.2007, 00:55 | didi
Ahojte.Urcite je to hloupa otazka, ale cd(mp3) se mi vypalilo ,taky nevim proc ,ve 2 souborech.A v aute mi vzdy hraje jen jeden ze souboru .Na jednom je 12 pisni a pak zacne hrat zas od zacatku a na druhem cca 25 a pak zas od zacatku.Nejde to nejak nastavit at normalne hraje 1 a2 soubor tj 37 pisni vkuse?Vlastne ani nevim,jak jsem se ze souboru 1 dostal na 2,ale pomackal jsem hodne tlacitek.A pak jsem si jeste na displeji vsiml nejakeho nakresleneho krize a vypada to,ze by mela byt volba mezi zanry.Ale zadny prednadstaveny eq jsem nenasel.Diky David

o 09.10.2007, 18:18 | trek1555
cau.ja mam tiez take iste radio.ak mam na mp3 napr.5albumov tak mne zahraje vsetky albumy ale cislovanie albumov je od 2ky.jednotku vynechava.neviem preco to robi.ale na klasickom cd pesnicky su ocislovane od 1ky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3366 sekund.