Navštíveno 2297x

17.10.2007, 22:35 |
J0hny zdravim :) tak muj problem - kdyz v aute osolim volume - tak 75% a vys tak mi zacinaj blikat vsechny kontrolky i se vsema svetlama - vyresi to kapacitor? vykon neco kolem 300w rms

17.10.2007, 23:13 |
sikula | Upraveno: 2007-10-17 23:14:43
Já mam asi 800 W RMS a svetla začínaj poblikávat až skoro na max volume a to mám normál baterku 55Ah bez kap.
Kam máš napojenou kostru od zesilovače?
Máš posílenou kostru u baterky?
kapacitor ne,
ale baterka ano
na 300W bohate staci 20-na kabel, behat to musi aj s 16-kou

18.10.2007, 02:07 |
koren noclue: a nemelo by to byt presne naopak? Tohleto jsou priznaky velkyho odberu, tzn kapik by mohl pomoct. Ale spis to vidim na chybu v elektrice auta (slabej altik,baterka, vseobecnej elektrobordel...)
jakej tam mas ten napajecak?
Nathni alespon 16qmm-plus i minus od baterky...zaletuj ocka...at nemas nikde prechodaky a bude to okej...:-)"Kapacitátor"je jen okrasa místo hasičáku...:-))
Dej pořádnou baterku a kabeláž.

18.10.2007, 15:14 |
J0hny jojo s tema kabelama se mi vysmejete :D ted tam mam 8qmm oboje z baterky :D ale zitra mi prijdou 25 qmm :)

18.10.2007, 15:16 |
J0hny o baterce ani nemluve no ta ma 44Ah a je tam uz kolem 5 let :D

18.10.2007, 15:32 |
J0hny abych zbytecne nezakladal dalsi tema tak jeste - poradte pls nakej 4 kanal na 2 subiky bull audio (2x 200w rms) ... uplne nej by bylo kdyby to byl ten od toho bull audia - ma psano 2x 250w rms ale pochybuju ze to ma:( jakej jinej (pls neco s rozumnou cenou)
koren:
vsak si si odpovedal sam: "Tohleto jsou priznaky velkyho odberu" teda kapacitor nepomoze.
zaklad je dobra baterka a dobre kable, ostatne je na okrasu.
fyzika nepusti, bolo to tu pisane mnohokrat...
J0hny: este mozes skusit nabit baterku nabijackou, mozno jej to aspon trochu pomoze
mam asi 1400w rms baterii o normálnich parametrech pro to auto kable plus i minus 50 a když solim do fulu tak mi bliká totálně vše
Ja mam kapacitor a basak 600 rms, kable 23mm a staci kdyz to dam na polovic tak blika taky vse.
ja mam cca 1200W RMS, 53qmm + aj - z povodnej baterky a v kufri este hawker genesis EP16 a neblikalo este nikdy nic. A to moc potichu nepocuvam. Seriova bateria vpredu...ziadny kapacitor....
ja mam okolo 3kw rms (basak a kompa) 3 baterky (250Ah) 50tky kabely, zapajeny vsechny oka, posilenou kostru, 50ku od altiku a 5F cap. a neblika nic.....:)
dej silnou baterku, predelej kabelaz od altiku, posil kostru, a tak tu 25tku kabel k zesu. a melo by to byt naprosto ok. A nebudes potrebovat ani cap.

21.10.2007, 22:50 |
J0hny ty voe 3kw rms :D to se trepou vylohy v obchodech kdyz jedes ne ? :D
nevim proc by ten 4k od Bull Audio nemel mit 2x250 rms, Bull Audio je vlastne Rainbow a to si myslim ze je velice slusna znacka, kera si podle me moc nevymysli. Mam od Rainbow krome subu komplet muziku a nemam pocit ze by to nehralo.
Jinak co se tyce toho blikani - taky sem mel stejnej problem, mel jsem taky kolem 300 w rms a 16qmm napajecak, proste jsem vzal flexku a prebrousil (ocistil) kostrici bod u zesaku i minus polu baterky (aby tam nebyl zadnej lak a jinej bordel) a ocistil kontakty bateriovych svorek pilnickem a smirgl papirem a bylo po problemu. Ted bych mel mit asi 700 w rms, mam 50qmm napajecak, masivni terminal na baterce a na kostre (zadny miniocka) a distribucaky od Stingeru a pri 75procentech hlasitosti neblikaj ani dalkovy svetla, baterka asi 5 let stara 65 Ah. zadnej kap.
diesel: este aby to blikalo na takove standartni instalaci :-))))))))