Navštíveno 4578x

Ahoj všem. Prosím o radu. Chci koupit do mého auta BMW E46 2DIN autorádio, ale bohužel mě trápí dvě věci. Zkouším sehnat rámeček (adaptér) pro 2DIN rádio do E46, ale nikde nic... :-( už jsem vážně zoufalý. Nevíte kde by se to dalo sehnat? Viz. foto...
A ta druhá věc je ta, že mám Nokii N95 a ona má AV výstup (klasika žlutý - video a červený s bílým cinchem audio) a potřeboval bych to zapojit do toho autorádia tak, aby, když budu sledovat na autorádiu vstup videa z mobilu - třeba navigaci na mobilu (zvuk nemusí být zapojený, jen video), tak bych potřeboval, aby mi u toho hrálo třeba CD nebo rádio. Tedy potřebuju vybrat nějaké rádio, do kterého můžu strčit obraz a zvuk bude hrát už z něj (z rádia)...Poradíte mi prosím??Děkuji všem!

25.10.2007, 11:49 |
Shr3k Kompozitní vstup pro navigaci má třeba JVC KD-AVX800. Zdroje videa a audia jdou pak samozřejmě přepínat extra.
Prosím a nevíš jak se jmenuje ta funkce, která dovolí dívat se na obraz a zvuk z jiných zdrojů? To nemají všechna rádia, že?
To rádio KD-AVX800 nikde nemůžu najít u Nás... :-(
Kenwood DDX 7029. Myslím, že vyhoví všemu co potřebuješ! Můžeš nezávisle volit zvukový a obrazový výstup.
Aha tak to je bomba. Akorad ta cena. Nechci do toho vrazet zas tolik, protoze nekteri mezi Nami zapricini to, ze mi v aute urcite dlouho nevydrzi... :-(
Nevite prosim nekdo o levnejsi variante neceho takoveho?Staci jen aby prehravalo DVD a radio a melo jeden vstup cinch...
mybimmer.net paradni ramecky
ale pozor 2DIN radio se tam nevejde, musi se rezat ventilace. bez na e46fanatics.com do fora a dej hledat double din

26.10.2007, 08:55 |
PecaS | Upraveno: 2007-10-26 08:55:57
můžu ti nabídnout 2DIN od AlPine IVA-W200Ri. Cena 20000,-. tady máš odkaz:
[ Link ] . Koukni na to.

26.10.2007, 15:26 |
Shr3k Dave_318i: Sorry, KW-AVX800, nicméně stačilo dát AVX800 do Google.
[ Link ] [ Link ] atd.atd.
Jen bacha na Kenwood i Alpine, nemají zdaleka takovou výbavu jako JVC. Invektiva prosím stranou, mám v autě sám IVu-W202R plus PXA.
No chtěl bych se jěšte zeptat. To JVC se mi jeví jako super volba.
Má funkci 2 zóny. Využiji tuto funkci, i když v autě bude jen rádio bez externích monitorů. Bude mi tedy fungovat to, že si na rádiu zvolím třeba vstup videa z couvací kamery a audia třeba CD, nebo rádio? Nebo si pustím video DVD a hudbu třeba rádio?Děkuji.

30.10.2007, 18:46 |
Shr3k Couvací vstup se aktivuje jednak v menu, jednak přes zpátečku (samozřejmě že přitom hraje to, co je aktuálně puštěno), kombinaci video z DVD a zvuk z rádia nevím, musíš se podívat do návodu.

30.10.2007, 18:46 |
Shr3k
Diky moc!Ses frajer!Tu informaci že na rádiích při aktivaci vstupu na zadní kameru hraje to co je právě spuštěno mi nedokázal odpovědět ani jeden z 12 dotázaných, kteří tyto 2DIN rádia prodávají. Mi to přišlo i logické, že prostě při zařazení zpátečky, nebo při přepnutí na zadní kameru se nepřeruší třeba MP3 a pak se znovu musí načíst a tak...to by bylo dost hloupé. Tak super! To je to co potřebuju. Tak teď už zbývá jen rozhodnout jaké rádio koupím. Akorád musí teda mít vstup zadní kamery cinchový... (ale to mají snad všechny)
zatím co jsem kdy viděl a montoval byl vzdy vstup pro couvací kameru cinch. Tyhle DVDčka s monitorem mají vyvedený kabel (rear view camera),který musíš napojit na káblík co vede k couvačce.Na ten samý káblík napojíš + co je k couvací kameře. U většiny těchhle rádii pak ještě v menu radia musiš to automatické přepínání na obraz z couvací kamery aktivovat aby se obraz přepnul po zařazení zpátečky. Nezapomen take napojit káblík (PRK SW) na kostru aby ti šel obraz i za jízdy..

04.11.2007, 13:02 |
clown u JVC je to AV vstup > Rear camera .. a zapojit couvaci kabel k zarovce, tak jak pise CTS