Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Napětí

o Navštíveno 1613x o
o 30.10.2007, 11:23 | Thunder.ace
Ahoj, když stojím a mám zapnutou hudbu a na kapíku se mi zobrazuje voltmetr a klesá to tam třeba na 11.8V kolik, tam musí min.bejt V, abych vůbec nastartoval nebo aby se nekurvila baterie. Baterka je 75 AH.

o 30.10.2007, 12:38 | Kubais
Já byl něco pod 11 a už sem pak neškytl...
o 30.10.2007, 12:56 | Thunder.ace
No jo, jenomže já tam mám 11.9 hnedka.
o 30.10.2007, 13:23 | Zdenek (A)
To se asi neda moc rici, kdy jeste nastartujes. Zalezi na stavu baterie, na zkratovem proudu, na vnitrnim odporu..... Zalezi take na tom, cim ma tocit - na obsahu / velikosti motoru, teplote potazmo viskozite oleje atd.... Musis to tedy vyzkouset, pokud to chces vedet. Rika se, baterii vadi uplne vybiti. Nevim, jak soucasne baterie. Proste se o ni starej, aby byla furt maximalne nabita, nehraj dlouho bez motoru a jses vysmatej.
o 30.10.2007, 16:03 | Escudo
tak tak, mě třeba baterka která byla v řiti ukazovala pořád 12.8, ale nastartovat nešlo, prostě byla pa
o 30.10.2007, 16:03 | Kapka (M)
hlavne si zkus vzit nejaky digimerak a zmer si kolik mas vazne napeti...ty kapiky docela kecaj..klidne o pul voltu sem tam..vlastni zkusenost...
o 30.10.2007, 16:09 | Zdenek (A)
Jojo. Kapka ma pravdu. Muj kapik ukazuje o 2.5 V mene.
o 30.10.2007, 19:01 | cubajs
nemel byses dostat pod 10,5V tam je uz baterka da se rict KO
o 30.10.2007, 20:30 | mr.brain
no pod 10,5 V u tech starsich dochazi k sulfataci olovenych desek a uz z nich zpatky tu kapacitu nikdy nedostanes...

mne treba pred mesicem odesla baterka (nejaka Akuma 55Ah, 480A) z niceho nic, proste volume tak na 1/40 nijak nahlas a myju auto, kap zacne rvat, kouknu a je tam 9,9V, si rikam, hm,tak to je v pytly... za hodinu jdu - zmerim a napeti 11,9V, si rikam hm,asi nejaky bordel v elektrice a druhy den tam bylo 11V coz by na nastartovani melo stacit, ale jediny co bylo, ze se rozsvitili kontrolky a pastorek starteru se uz ani nevysunul - nebyla kapacita baterky

Tim chci rict, ze je to hodne individualni a zalezi od kazde baterky, kolik to vydrzi no...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.