Navštíveno 8385x

neni to sice nejnovejsi , ale chci se podelit s fotkama kufru .
šlo o to aby :
- nebyla bedna zvlášť,ale působilo to jednotně
- to nebylo příliš nápadný
- zůstala co největší využitelnost kufru
- šel sw jednoduše vyjmout
- byl jednoduchý přístup k rezervě
ty dráty od repro tam už takhle nevisej,jsou schovaný pod platem
zesík je výklopnej ( vlevo je pant ) a dá se dostat k rezervě aniž by se cokoliv muselo odmontovat
snad z tech foto bude neco videt - foceno navecer mobilem
co na to říkáte ?

09.12.2007, 09:53 |
DaveX Rezervu vytáhneš v pohodě?? :) Mně čeká kufr do felunky 2 týdny, měl jsem to v plánu na včera ale něco mi do toho vlezlo :) Jinak to je v pohodě, akorát udělej kvalitnější fotky :)
pokusim se udelat lepsi foto a hodit to sem
rezervu vytahnu v poho - podlaha je dvojitá , ale byla to makačka to vymyslet aby se nemuselo nic vyndavat , jen otevřít dvířka se zesíkem
jj máš to hezký:)kdyžtak ty lepší fotky by nebyli špatný....taky mě čeká zastavba do feliny...takže s tím vytahování do zní dobře.Můžeš třeba vyfotit jak to tam je?nebo jak to funguje...kdyžtak můžem pokecat na icq
Určitě lepší foto já to nevidím :-D

09.12.2007, 10:16 |
dolph mas to pekne...jednoduche...praktické.. já to měl takto.. ted to je vyndané kufr prázdný a na jaře se bude hudba komplet předělávat (dráty tam takhle nebyly pořád a za nátrubky mě nekamenujte :D )

takze fotky za svetla

kdyby byly nejaky dotazy , tak rad zodpovim
Máš to dobré, jen bych dal zesík do bočnice. Aby bylo trošku místo v kufru.

09.12.2007, 20:03 |
DaveX Chladí se ti ten zesilovač v pohodě??

10.12.2007, 06:35 |
lisky tyjo takhle se musí chladit v cajku, nevypadá že by přesto měl plexi..
Jo, jo je to slusne... Akorat ty kabely k repro bych zacalounil a stahnul je sub. aby nebyli takhle videt, jinak good.
Collin : ten zesik by se na bocnici kufru nevesel , uz jsem to zkousel , bylo by min mista v kufru
DaveX:na zesik jde zeshora vzduch a dole pod zesikem a rezervou je taky misto
diky za ohlasy , neni to nic extra , ale hraje to a dá se to behem chvili vyndat , a o to mi slo , ten kufr neni moc velkej a aby se dal pouzivat aspon trochu tak to da praci vymyslet :o)
-ta podlaha je zvednutá asi o 7 cm , coz neni moc
Pěkný, já bych jenom udělal ten přívod k platu jinak - místo tý kostky bych to řešil 4pólovým speakonem - do toho plastu samici, samce na kabel a hotovo. a přes ten woofer bych si dal nějakej gril, protože jestli tam hodláš něco převážet tak by to mohlo ublížit membráně:-)
Ale jinak OK

11.12.2007, 16:55 |
X-sat (M)
hmmm, vypadá to prakticky
ten gril pres ten sw sice chystam , ale zatim sem nepotkal nic co by se mi libilo , mozna neco vymyslim

12.12.2007, 15:56 |
viper ten yesik opravdu do bočnice nijak rozumně dát nejde pokousel jsem se o to také a nakonec mám stejné uspořádání jako ty,ať ho dám na kteroukoliv stranu tak tam dost překáží.
pěkné :) ale škoda že Felicie má tak malý kufr :( :D o něco větší a vešel by se tam i nákup ....