Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosba o radu pri navrhu ozvucenia Fiat Bravo

o Navštíveno 1907x o
o 29.12.2007, 11:05 | Jambic
Ake repro mam dat dveri musia to byt 130! Budu zapojene len na radio, uvazujem o Sinus Live 130.Druha vec, do zadu na plato by som chcel SINUS LIVE SL 240 zadne alebo Reproduktory Pioneer TS-A6911 alebo HERTZ DCX 690, ktore su lepsie (zapojene tiez len na radio)?Dalsia vec neviem sa rozhudnut medzi radiami Pioneer DEH-P7900UB alebo Blaupunkt Casablanca MP56. No a posledna vec do kufra daky sub. Auto je Bravo takze nieco nie moc velke ale nech hra.Dakujem

o 29.12.2007, 11:42 | George.KHE
do dveří ti 165 kompa vlezou ale musis ustřihnout trošku plech tak cca 3x1 cm ty reproduktory bych volil spíš jiné když chceš tak drahý rádio tak bych zainvestoval i do repro, záleží hodně na tom kolik do toho chceš vrazit
o 29.12.2007, 13:08 | Jambic
OK tak ake repro napr.????
o 29.12.2007, 14:23 | Libor
Jambic: já mám v bravě Rainbow SLX256 de luxe s jsme spokojený, sice musíš udělat úpravy dveří ale stojí to za to.
o 29.12.2007, 16:13 | Escudo
otázka je jaká je tvoje cenová hranice por přední repra
o 29.12.2007, 16:38 | clarion
A hlavne, ak chceš zvuk, tak vymeň káble k repro. Ide to aj elegantnejšie, ale aj takto, ako som to urobil ja. Je to pekne schované v origo konektore a prechodkách. Kábel mám Neotech SoundStream...

foto k příspěvku  od clarion

o 29.12.2007, 17:16 | Jambic
Kable uz mam natahane Norstone FB250 a riesil som to podobne.Este ma zaujima nazoe na tie rradia?Ktore z nich??Pioneer alebo Blaupunkt. Co sa tyka ceny repro tak malo by to by do 20 000Sk + sub tak do 10 000Sk

o 29.12.2007, 17:22 | Jambic
a Ta cenova hranica 20 000 je pre 4 repra, 2 do dveri a na 2 na plato, takze asi tak ale ak to bude menej to neskodi nemusim za kazdu cenu vyrazit tolko za 4 repro.Nevyznam sa v nich.Ale podotykam nechcem ich napajat zosikom iba radio.
o 29.12.2007, 19:19 | Deaf.as.a.post
20 000 za 2 pary repro a nechces hrat pres zesik?? sub 10 000? nejak tomu nerozumim.
o 29.12.2007, 19:47 | Escudo
jj, dobře zmatený, než něco koupíš, tak by jsi s někym měl hodit delší řeč :o) jinak se budeš za pár měsíců proklínat. Rozpočet vcelku hezkej, takže bez zesu bych to rozhodně nepokoušel. Možností je hodně, tak stačí spíš určit rozumnější cestu
o 29.12.2007, 20:38 | George.KHE
tak to bych řešil do předu a dozadu ground zero [ Link ]
myslím že za ty prachy nejsou špatný a po zvukové stránce taky k tomu třeba basák z řady hydrogen a myslím že to bude masakr
o 29.12.2007, 20:54 | Deaf.as.a.post
George.KHE: pres radio to bude fakt masakr
o 29.12.2007, 21:06 | George.KHE
Deaf.as.a.post : sorry sem zapomnel, no chtělo by to aspoň nějakej zesík protože rádio jim nedá to co by potřebovali a nemá asi cenu vrážet do drahých repro který ted nevyužije protože jim nemůže dát co chcou, ale stejně si myslím že za chvilku bude schánět zesík
já je mám a hraju zatím na rádio ale není to ono, holt musím ještě chvilku počkat na zesík.
o 29.12.2007, 23:31 | kucik
ty sinusy SL 160 mám ve dveřích a teda naprostá spokojenost,myslim si že je to dobráznačka za moc pěkný peníze
o 30.12.2007, 20:53 | Jambic
No co sa tyka toho rozpoctu, som to blbo napisal je celkovo je to 20 000 a nie 30 000Sk.Rozmyslal som Alpine SPS-571A do dvery a na plato HERTZ DCX 690, este neviem aky SW ???? A neviem ktore z tych dvoch radii Pioneer alebo Blaupunkt??
Zosik Helix - DARK BLUE 4 na tie 4 repro. Prosim o radu ktore z tych radii je lepsia kupa a ci zvolene repro je dobra investycia???,dakujem
o 02.01.2008, 16:12 | Vena
cau sem u hifi novy ale ja bych kopil tohle kompo dopredu! [ Link ]
a tyhle tripasmace dozadu: [ Link ]
myslim si ze to repro co mas vybrane je prilis drahe!raco bych koupil tohle a jeste nejaky wofer!!zesilovac si urcite nekupuj novy! v bazaru sezenez ve vinikajcim stavu a jeste v zaruce za polovicni cenu!!nejaky dobry ctyrkanal!
tohle bych hodil do kufru a koupil jeste moniblog nebo dvoukanal a dat to do mustku! [ Link ] newim!rad bych aby muj nazor ohodnotily i ostatni! v hifi se pohybuju cca:2dny
cau
o 02.01.2008, 16:25 | Vena
jo a na tak drahe radia bych se vysral!co pak nestaci takovehle?? [ Link ]
o 02.01.2008, 20:41 | clarion
vena, s tým rádiom by som aj súhlasil, bo tak vysoká rada od pia je na to, čo navrhuje za repro, alebo mu ponúkajú škoda. Ale dovol mi oponovať s tými repro, tie GZRC po dôkladnom napočúvaní nie sú hodné ani instalu do Trabanta k 6 Voltovému rádiu. Jedny zvukovo hnusné repro.
o 03.01.2008, 21:23 | Jambic
Zdravim clarion,si ten isty clarion ako na fiat.karnet.sk?Ak hej to super, lebo Jambic a Gandalf na fiat.karnet.sk som stale ja ta istaosoba.Musim ti odpovedat na tvoje otazky tu lebo dako mi nevchodi ta druha stranka.
Takze k veci, radio mam moznost kupit tak priblizne za 60% slovenskej ceny , takze sa mi neoplati kupit za podobnu cenu horsie.
Druha vec,ako som uz pisal tak 20 000Sk je rozpocet.
o sa tyka instalacie, kable su natahane, vsume dost kvalitne repro kable 2mm hrube,tienene.Este bude teba vytlmit dvere a tuz mojr vedomsti v tomto smerekoncia,takze neviem kolko to bude stat.
Dalsia vec, co sa tyka celkovo repro, tak som bol v tom ze prosto bez subiku v kfry to nebude basovat, tak som ho tam supol,s tym ze tie ovaly treba dat (pri pouziti sub) do bedni si ma dostal, takze teraz uz neviem, dopredu urcite komponenty.Dakujem
No takze tu su odpovede na otazky
o 03.01.2008, 22:16 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pokud se chces podivat na slusne hrajici Bravo tak se koukni sem
[ Link ]
o 04.01.2008, 08:47 | clarion
Jambic, som to ja, k tým repro v zadnom plate len toľko, že je jedno, či sú tam ovály, 16tky, či 10tky. Pokiaľ hrajú do celého objemu kufra, tak už to je problém, lebo nemajú takmer žiadnu oporu vzduchu, ktorý by ich brzdil pri vysokých hlasitostiach vo výchylke membrány. Za druhé, 95% ludí, čo prskne repráky na plato to plato neutesní a viac či menej tam vzniká akustický skrat. Za posledné, v prípade, že v tom kufry je ešte aj sum, tak ten za určitých okolností (fáza) tlačí odspodu do tých membrán a vlastne akoby "rušil" to, čo hrajú tie na plate.
Preto je viac menej isté, že asi vyrábať ozvučnice pre repráky na zadnom plate nebueš, moja otázka smerovala k tomu, že ak budeš mať sub, tak načo sú ti zadné ovály? Na dobrý zvuk stačia totiž poriadne kompá v predu, dobre nainštalované v uzavretých dverách a sfázovaný sub s predným systémom. Bo, ak neurobíš instal poriadne, tak to síce môže hrať pekne, ale určite nie dobre.
Preto sa ťa znovu pýtam, či trváš na tých zadných ováloch. Bo dať na Pio sedmičkovej rady, ktoré síce zoženieš za dobré prachy repro zo základných rád a ešte aj na prd nainštalované je čisté barbarstvo.

Neber to zle, len ti chcem ušetriť pár sklamaní a peňazí za výmenu niektorých komponentov.

o 04.01.2008, 08:48 | clarion
v štvrtom riadku je namiesto sub napísané sum
sorry...
o 04.01.2008, 21:39 | Jambic
Takze precital som si co si mi napisal a vcelku si ma zaskocil (ale mas pravdu v tom ze urcite nebudem robyt bedne na tie ovaly) je to nezmysel takze to radsej zainvestujem do tych prednych repro a instalacie, lebo cielom je aby to hralo dobre.Takze urcite sub nie ovaly.NO dobre a co sa tyka tych prednych repro, tak to som vobec netusil ze na dobru hudbu uplne staci ak budu komponenty v predu, lebo ked nahodou bude niekto u mna na zadnom sedadle aby nepocul len subik lebo to je tie o prde, takze hovoris ze tie predne to vykriju to je super.A teraz k veci lebo naozaj nemam predstavu ako sa ma spravne instalacia a spravit, ako to ma vyzerat.Dakujem
o 04.01.2008, 22:10 | Deaf.as.a.post
zadej zde na foru do hledani slovo: tlumeni nebo instalace nebo mrkni na oblikatni www.showyoursound.nl
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.