Navštíveno 1252x

30.12.2007, 19:27 |
fafo Môže sa stať že by kapacitor počas dvoch dní pri zaparkovanom aute vytiahol všetku energiu z 80 Ah batérie?

30.12.2007, 19:56 |
clown ne ..
nebo ano, pokud je CAP s remote a remote by si mel stale pod napetim .., takze normalne asi ne protoze spotreba samotneho CAPu bez spustenych dalsich komponent bude minimalni .. :o)) nenechal si spis zapojene neco jineho ??
a neni to spis tim, ze baterka neco pamatuje a byla dva dny zima ?

30.12.2007, 20:48 |
kulík fafo:ja měl podobný problém,když jsem denně jezdil tak vpoho,tři dny v garaži a 70Ah baterka KO.Pak jsem zjistil že když mám spínané napětí od rádia přimo na baterku tak vypnuté bere asi 300mA.

31.12.2007, 09:32 |
fafo Ako vraví Kulík, keď jazdím každý deň tak žiaden problém ale ak auto odstavím na 2 a viac dní batériu to vycucne. Je jedno či je vonku teplota - alebo +. Skúšal som to aj s pôvodnou batériou (mám ročnú Octáviu 2.0 TDI) aj novou silnejšou. Po testovaní som zistil že ak pred odstavením auta odpojím napájanie audio je to v poho. Zdá sa mi však blbé takto odpájať poistku pri batérii (mám priame napájanie z batérie). Myslím že niečo mi zapojili zle, a asi to budme musieť prerobiť. Najhoršie je že všetko je dobre schované a aj lepené.

31.12.2007, 10:48 |
fafo So svokrom som to zmeral a audio sústava (radio, zosilovač, kapacitor a repro+woofer) má odber 0,62 Ah. Podľa mňa je to pekelne veľa.

31.12.2007, 10:51 |
xid Odber přes pul ampery pri vypnutym stavu je opravdu veľa. Zkus postupne odpojovat radio zesik atd.... co bere nejvic tak zjistis kde je chyba
jak pise xid, to co si nameril je pravdu moc! neco nemas v poradku, postupne odpojuj a uvidis co to dela. 0,7A ti baterku dokaze vymlatit, to ze mas na baterce napsano 80Ah neznamena ze to na ni nameris, takze za vikend se klidne vybije
Jo jinak proud meris v Amperach, ne amperhodinach :) čas je ve velicine pokud mluvis o kapacite nejakeho zdroje:) takze si nameril 0,62A, nikoli Ah

31.12.2007, 11:28 |
ivls nemáš procesor? - to je žrout

31.12.2007, 11:59 |
fafo Procesor nemám, teraz som si spomenul že chlapík tam namontoval nejaký opozďovač zapnutia zosilovača, kvôli lupnutiu v reprákoch pri zapnutí autorádia (to som mal ešte pioneer BT 55). Teraz keď zapnem rádio hudba sa ozve asi o 3 sec neskôr. Keďže som nebol pri montáži neviem v akom poradí je to všetko pozapájané. Pustím sa teda do rozoberania. Ale až v novom roku. PF 2008
nemas zesik neo kapik s remote vystupem napojeny na primo?

01.01.2008, 17:34 |
ZoMi tak to je chybka trochu nekde jinde ale kde co , chce to hledat a marit :)

01.01.2008, 19:32 |
Ricci Ivls, procak nezere nic, pokial nie je zapnuty remote z radia...
Ricci -konkretne ivlsuv clarion D/A prevodnik zere prave 700mA a zadne remote nema, bere to porad

01.01.2008, 20:31 |
ivls to venito - je to konvertor, ne D/A - to jen pro upřesnění
a když mám napojeno natvrdo přímo od baterky, tak žere i vklidovém stavu, jak píše venito

02.01.2008, 06:30 |
Ricci No pisal o procaku a procak bez zapnuteho remote nezere nic...
sorry, sem si to popletl:) procak nevim, ten sem takhle jeste nemeril..