Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada autoradio, stoji za to ?

o Navštíveno 1431x o
o 03.01.2008, 19:52 | Arnie_one
Muze me nekdo poradit neco o tomto autoradiu ?

Ma nekdo praktice zkusenosti ?
- jak je to s kvlaitou reprodukovaneho zvuku ?
- co kvalita zpracovani ?
- kvlaita obrzau
- ovladani
atp

Diky za kazdou radu.

[ Link ]

o 04.01.2008, 13:17 | wattman
.nedávno tady jeden"týpek"s tímto pekáčem tady byl...že to má přímo z Číny atd...:-)Mělo to dost podstatný handicap..a to,že tam jako nedržel ten odnímatelný panýlek....:-)Tak jsem mu to zajistil lehce manuálně..
Prostě takových to noname pekáčů je stále více a ještě bude...Co to udělá ale za půl roku a kolik to bude mít reklamací..než se dostaneš k penězům zpět...nejsem tak bohatý,abych si mohl kupovat levné věci..:-)To bude platit vždy..
Radši bych si přidal pár tisíc a pořídil něco,s čím ty zkušenosti jsou a je to malinko značka..viz př.
[ Link ]
o 06.01.2008, 18:48 | Kobra
Toho Clariona jsem před týdnem montoval a za ty prachy dost slušné.Obraz obstojný a jednoduché ovládání.Jen k němu sháním TV tuner.
o 06.01.2008, 19:05 | hanzi
taky si myslim ze noname z ciny nebude kvalitou zpracovani nic moc... mel jsem taky jednou taky levny radio noname z ciny a taky problemy.. od ty doby mam Alpine bez nejakyho DVD a TVtunneru a spokojenost... stejne jsem se na to nedival a kdyz uz tak to bylo za jizdy nebezpecny.

taky si myslim ze je to na noname dost drahy... radsi toho clarionka
o 07.01.2008, 08:50 | wattman
Kobra:..ono je na pytel,ze nema CeNET..coz je sbernice,pres kterou potom jede org.tuner
[ Link ]
Spise poresit pres AV vstup a pouzit jakykoli se svym ovladaním..
o 07.01.2008, 10:03 | Djturtle
Arnie: Mám ho asi 14 dní a zatím v pohodě. Nějaký mouchy to sice má, ale celkovej dojem je dobrej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4083 sekund.