Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaký zes. na JL Audio 13W1v2

o Navštíveno 1175x o
o 04.01.2008, 15:20 | Axe
Ahoj,mohli by jste mi poradit jaký dát zes. na 13W1v2.Sháním něco kolem 3-4 tisíc.Moc díky za každou radu.

o 06.01.2008, 16:09 | jdoizo
zasik na to můžeš dát jakýkoliv , ale 13palec by potřeboval odost lepší zesik a né za 4tis, protože většina zesilovačů do této ceny nejsou schopni až tak dobře kontrolovat "pohyb" sw , to je to samé, jako na BMW M3 nedáš Barumky bravuris, jezdílo by to ,ale...

Většina lidí si myslí, větší koláč, lepší zvuk, neplatí to vždy
o 06.01.2008, 18:33 | Axe
Sháním něco pro kamaráda kterýmu jsem ten basák prodal.Když jsem ho měl já tak sem na to chtěl dát zes od Jl.On teď zjistil že nemá moc peněz na kvalitní zesilovač,tak hledám něco na čem by alespoň trochu zahrál :-(((

Co říkáš na tohle?
[ Link ]
o 06.01.2008, 18:52 | jdoizo
v podstatě v cenách jak píšeš, 3-4tis bude kontrola podobná :-) , byl tu Orion od TomaseW za pěkný peníz a je dostatečně silný
o 06.01.2008, 22:45 | doronel
Jak píše Jdoizo, za 3-4 tisíce asi nic adekvátního nepořídíš. Možná s velkým štěstím něco ojetého.
Pokud jde o co nejméně peněz, tak bych ti doporučil tento:
[ Link ]

Pokud z toho subu chceš dostat, to co umí, tak raději tento: [ Link ]
o 06.01.2008, 23:06 | Axe
Zkusim ho premluvit k vetsi investici a neco splasit.Diky za info.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3092 sekund.