Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SW vs. rezerva

o Navštíveno 1612x o
o 06.01.2008, 17:06 | NiMMiC
zdravim,
mozna je to trochu mimo, ale snad to sem muzu dat (kdyztak prosim smazat):
mam auto na lpg-bombu misto rezervy-dokud jsem mel mensi sw box tak jsem vozil rezervu vedle nej v kufru,ale ted mam box 2x tak velky a rezeva neni kam dat...
Slysel jsem ze jako plnohodnotna rezerva staci sada na opravu pneu a kompresor-je to pravda nebo by me za to cekal flastr? diky moc...

o 06.01.2008, 17:25 | Aligátor
já rezervu nevozím záleží kolik si troufneš na policajty :-)
o 06.01.2008, 17:33 | bastr
ja rezervu vozim jenom na delsi vzdalenost protoze na miste rezervy mam nacpany sw jinak sadui na opravy vozim porad a kompresor se uveze taky uz to mockrat pomohlo a nejenom me myslim ze s policajtama zadnej problem .. aspon ja ne ... nebo je tu mame nejaky hodny :-))))
o 06.01.2008, 17:45 | ruffrider
sadu na opravu (sprej) můžeš místo rezervy vozit, ale musíš mít indikátory tlaku vzduchu v pneumatikách(čidla v kolech a v autě displej kterej ti ty tlaky bude ukazovat) , nedávno to řešili na radiožurnálu
o 06.01.2008, 17:46 | NiMMiC
no my moc hodne nemame... jinak bych ted necekal na komisi kde me vemou 5 bodiku,daji 5-10t pokuty a co nejhur zabavi papiry na 6-12mesicu :'(

(nerikam ze si za to nemuzu sam :-D )

ok,super,kdyztak se budu vymlouvat ze jinde to tak vozi a policajty maji hodne :) dik.
o 06.01.2008, 17:54 | Aligátor
n to co píšeš ale za rezervu rozhodně není :-)

foto k příspěvku  od Aligátor

o 06.01.2008, 20:10 | Djturtle
Hele, já mám pažouta 206 cc a tam rezerva není už z výroby. Ve velkým techničáku není ani žádná výjimka, nemám signalizaci podhuštěných kol, ani kompresor. Jenom opravnou sadu na pneu.Takhle je to už z výroby.
o 06.01.2008, 20:12 | Djturtle
A co si třeba koupit pneu run-flat? Je to sice dražší, ale jezdí to i prázdný...
Jo a ještě dotaz: Ta opravná sada jen zacelí tu díru, ale nenafoukne kolo? Takže musím vozit i kompresor??? Já měl za to, že jen vystříkám tu sadu dovnitř pneu a pak musím chvilku jet pomalu, aby se to nějak rovnoměrně rozlilo a hotovo... Tak jak to je?
o 06.01.2008, 20:40 | Midnite
udelej si zespodu auta drzak na rezervu jak v cliu :)
o 06.01.2008, 21:11 | Aleshak
runflaty jsou dražší tak cca o litr na gumě, to je fakt dost... Když sem měl zástavbu v kufru takovou, že nešla vyndat rezerva, tak sem vozil rezervu jen na dálky a za sedadlem řidiče :-)))) taky to šlo.....
o 07.01.2008, 07:42 | mr.brain
V Picantu (Kia) je taky jen opravná sada - ale včetně kompresoru. V návodu píšou, že tam máš stříknout to lepidlo nebo co to je a dohustit kompresorem. Pak nemáš nijak divočit a dojet s tím do servisu co nejdřív :)
o 07.01.2008, 09:50 | NiMMiC
no ja mel na mysli sadu na opravu pneu co se nejspis pouziva v servisech-ty "knoty"... ty by meli opravit diru a pak jen kompresorem nahustit...ne? dik.
o 07.01.2008, 11:13 | Smrada (M)
Ja tedy osobne nikdy rezervu pred PCR neukazoval, ale je na uvazeni, zda stoji za to mit den blbec a prorazit kolo nekde na konci sveta bez signalu mobilu. Pravdepodobnost mala, ale presto tady je. Kdysi sme na dalnici prorazili dve pneu najednou po vjeti do neoznacene diry (celkem se tam vysekalo 20 aut). Tam nam rezerva moc nepomohla. Popravde ale rezervu vozim pro klid duse. Jde o to, ze opravne sady sice pomuzou, ale kdyz ji prorazis o obrubnik, tak ti sou nanic. Na popojizdeni po meste je to v klidu, ale treba Baldy-DLS vozi rezervu vzdy kdyz jede nekam dal. To samy Johanik (ma pekne zabalenou v igelitu :)))
o 07.01.2008, 23:27 | kamil306
u 306ky jsem ji měl policajtům ukázat vždy, když zjistili, že mám v autě muziku...mělo ji zespodu, takže jsem se vždy smál, ale kontrolují ji...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3459 sekund.