Navštíveno 1586x

07.01.2008, 20:58 |
Hery Ahoj, mám problém se zesilovačem, protože i po vypnutí autorádia na něm stále svítí zelená kontrolka pover a zes. tak dokáže za nedlouhou chvíli vybít baterku. Ovládací vodič mezi signály je napojen na modrý káblík ovládání antény. Ale i když ho vypojím i se signálovými, zes. stále svítí. Jde vypnout pouze když vydělám pojistku na plus káblu. Vypínač na tvrdo se mi moc dělat nechce. Jsem v koncích, díky za každou rozumnou radu...
no a RM na zesu nemáš spojené s natáhlym + dej fotku
hoď sem foto... mě když to dělalo tak sem měl zapojený zes napřímo.

07.01.2008, 22:15 |
cinto skus si odmerať REM ked vypneš radio nemalo by byť na nom žiadné napätie, ale ako píšeš že ked ho odpojiš spolu aj zo signalnými a kontrolka power stale svieti tak potom bude asi chyba v zosilovači

07.01.2008, 23:20 |
Kobra Občas se stane,že u jednoduchých svorkovnic se při dotahování prorazí stěna a vznikne tam kontakt.Vem měřák a zkus po odpojení kabelů proměřit průchodnost mezi + a Rem.Pokud Ti to vytvoří obvod,je to ta přepážka.Pokud ne,mohly se ti pouze dostat nějaké pramínky plusového kabelu do Remka.Pokud ani to nepomůže,chyba bude uvnitř zesu nebo na rádiu.

08.01.2008, 18:49 |
Hery Tak už je to vyřešený. Bylo to opravdu tím , že se rem a +12 dotýkal. Už je vše v pořádku. Děkuji všem moc za rady...
midnite ještě žes to nezapojil naopak :-)
Ali: no tak se mi odpálil REM na starém rádiu..tak sem to musel zkusit jeslti jede