Navštíveno 3472x

17.01.2008, 17:55 |
viper Nemáte to někdo nějak vyřešené?jen by mě zajímalo jak to tam nacpat nevim si stim rady.
Naco tam xces davat repra???? Pokial xces mat zvuk v zadu, tak sprav poriadne plato z MDF a osad tam nejake ovaly... Inak ja by som sa na zadne repra vykaslal, radsej daco poriadne dopredu.

17.01.2008, 19:20 |
viper no mam vpředu i vzadu jak říkáš ovály vzadu a vcelku dobrá kompa vepředu ale když tam na ty dveře koukam tak je tam tak prázdno že by se tam něco dát asi dalo ale zatim jsem to moc neštudoval :o))

17.01.2008, 20:08 |
mamut moc mista tam teda neni tak mozna na nake 13

17.01.2008, 20:25 |
viper no aspon něco ne?ale 16 by se tam asi taky vešli jen nevim jk to je zatim zatim sem to nerozebral,jsem myslel jestli to tam už někdo nemá že by bylo nějaké foto

17.01.2008, 21:09 |
viper no supr něco takového sem myslel,bylo by nějaké info?popř foto jak si to tam dostal? to jsou 13cky?
su to 16ky a nie je to moje, nie je tam bohuzial ani presny popis ako nato , tu to mas:
[ Link ]
Jestli chces hrat pro cestuji na zadnich sedackach tak bych vyhodil ty ovaly, stejne co je to za hudbu aby jim to hralo zezadu do hlavy?? Popachal bych to jako je to tady na obr. a vejsky hodne nasmerovat dozadu aby si je neslysel ty.