Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > V čem mám problém?? Poraďte prosím

o Navštíveno 1323x o
o 25.02.2008, 13:39 | DaveX
V sobotu jsem zapojil do auta 2 zesilovače, 4k stealth cca 4x60W RMS a 2k shark taky cca 2x60W RMS.. Napájecí kábel mám 16qm který mám v distribučním bloku rozdělený na 2 x 10 qm a ty jsou přivedeny k zesilvoči.. Zesilovače mám ukostřeny kábly 10qm a baterka je ukostřena kábelem 16qm + 10qm.. z rádia mi vede 1pár RCA kabelů který je rozdělen 2 Y rozdvojkama a je zapojen do 4k a ten je propojen RCA kabelem s 2k.. (pro upřesnění) a na stal mi takovýto problém: Zapojil jsem SW na 2k za účelem, abych zkusil jestli všechno šlape v pořádku, hrálo to v pohodě asi 5 min, pak jsem vypl rádio, po chvíli jsem ho zapl a na zesilovači začla svítit kontrolka PROTECT.. 2. zesilovač taky nejde.. Myslím, že sem to nezatěžoval nějak moc, že by se to spálilo, a že ty zesilovače taky nejsou nijak extra tak bude chyba někde jinde.. Dokáže někdo poradit??

o 25.02.2008, 13:50 | Frenkie
Zkus signaly zapojit na druhej a zjistis zda je to signalama nebo zesikem.
mozna ten 4k vyndat z auta a kouknout na nej, popr kontrola remote
o 25.02.2008, 13:58 | DaveX
Já jsem to zkoušel už, ikdyž zapojím jen ten 2k tak pořád svítí PROTECT :) a ten druhý nejde.. nevím v čem mám zradu...
o 25.02.2008, 14:52 | jdoizo
Nevyždímáš jen baterku? tím se ti vypne rádio a pokud nemá zes minimální napájecí napětí,tak ti taky může svítit protect
o 25.02.2008, 15:19 | buddha
u mě byl problém s nedostatečnou kostrou !
předtim hrál,pak se přezapojil a šoupnul do mdf a najednou nehrál.taky svítil protect.... a stačilo to pořádně ukostřit a šlape jak má.tak to zkus,za to nic nedáš
o 25.02.2008, 18:20 | DaveX
Tak mám nové poznatky.. Strejda přinesl zesilovač z práce a normálně mu tam šel.. zapojil jsem ho a nešel :-D druhý zesilovač jsem zapojil a když jsem přikládal a odkládal kábel REM tak blikala kontrolka zelená, takže vše OK a když jsem přišrouboval REM na pevno tak nesvítí.. takže si myslím, že to bude asi baterkou (perionka obyčejná 44Ah) a bateriovýma svorkama, že to nedává zesilovačům potřebné napětí nebo nevím..
o 25.02.2008, 20:30 | jdoizo
perionka neni moc idálka,takže ze kušeností, jak jsem psal, baterka moc neni ideální
o 25.02.2008, 20:33 | Kicker18
Jak je to dlouho co jsem ti to rikal DaveX???))))))) Ze to bude baterkou?!))) Jinak mam jine icq
o 25.02.2008, 20:45 | DaveX
jj bohužel musím počkat na novou.. Je to lacinej šunt bohužel :-D minule sem ji zkusil dobít a najednou zes šel, tak uvidíme ráno, snad to půjde aspoň do té doby než bude baterka ale pochybuju.. zkusil jsem už snad všechno...
o 25.02.2008, 23:35 | spaly_s
co takhle pojistka :);)
o 25.02.2008, 23:35 | spaly_s
docetl sjem to odo konce tak aterka sry :)
o 26.02.2008, 09:18 | DaveX
Dobré ráno všem, tak jsem přes noc dobil baterku a jednoznačně to dávám za vinu jí.. všechno teď jde normálně, takže musím počkat na novou baterku :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3217 sekund.