Navštíveno 1684x

Zdravím všechny.Potřebuju poradit.Mám v aute sub. Hollywod Edge 2400w/800 R.M.S, zesilovač toxic TX 1500.
Mám udělanou zástavbu v kufru tudíž nemám hozenou bednu v kufru ale basák hraje rovnou do prostoru auta.Je natočený směrem k pátým dveřím.Bednu mám 50l s ozvučnicí (10cmx 25 cm).Problém je ten že basák mi nebasuje tak jak by měl.Sice dělá bordel ale to já nechcu.Nedá kvalitní přesnej bass.V písničce spíš cítím vibrace po celým autě než hluboký tón.Mám k němu vedený celkem slabý kabely může to být tím?A taky mám rádio sencor, ale s výstupem na sub., muže to být rádiem.Když ho pustím a otevřu kufr tak se mi zdá že ani moc nevylítne.Prosím všechny o pomoc

27.02.2008, 22:34 |
Peta_R19 | Upraveno: 2008-02-27 22:35:38
vyhod toxica (dle mě dává subu nedostatečný výkon a nedokáže ho kontrolovat) to je řekl bych největší problém.. Ten sencor tomu taky nepřidá.. kdybys chtěl poradit, písni na icq.
bude to znit blbe, ale chtelo by to vymenit zesilovac, natahnout k nemu poradnou kabelaz a casem vymenit radio... jsem te prvni ha*zl, co ti to napise :-)
toxic ale bude nejvetsi problem. Sencor sice nic moc, ale myslim, ze i s nim to muze hrat tak, abys byl +- spokojen. Zalezi hodne na tve narocnosti. Pokud bys chtel poradil, tak napis a neco vymyslime ;-)
No, mám ten samý sw, akorát 2x. A mám podobný problém při vyšší hlasitosti,ale u mě to dělá napětí které při vyšším odběru klesne a zesilovač začně zkreslovat. Jinak bych toho toxica taky vyhodil :-). Na toxic je Edge až moc dobrý
jako Milan-prohifi: máš to osazený šmejdstvem. pokud ale pouštíš nějaký uplně zlý subwoofer testy, tak je jasno. je to špatně uplně celý :D
No jo jenže jakej mám koupit zesík za rozumnou cenu zase se mi nechce dávat 20 000 za zesík.Jinak děkuji za odpovědi.
Dyt to řikám :-)) CharlieCZ: napiš na mail, dá se vybrat dobře za slušný peníze.
Adekvátní zesik na Edge není za 4tis , jak ti už napsal Milan
jak psal M.a.R.i. toxic je spíš zcela nevhodný na edge
toxic je nevhodný na většinu aplikací :D
AHA tak pro mou smůlu ste se na tom shodli všichni.takže slavnýho toxíka můžu opatrně vzít a pořádně s ním šlehnout vo pangejt, pochopil sem to správně? :-)
strel ho porid neco slusnejsiho..
kluci ti toho nabidnou hodne..
sem tam se najde slusny kousek za super many v inzerci!
charlie: přesně :-) ale není nic jednoduššího než prodat a pořádně prodiskutovat.
No bude asi hodně blbý se zeptat jestli ho z vás někdo nechce koupit :-)

28.02.2008, 12:48 |
gigo měl bych pro tebe zesilovač... napíšu ti to do mailu... ;-)
Mno ono 800w rms trochu tlaci stim se musis smirit! :o)

28.02.2008, 15:06 |
gigo Kicker: ono i např. 1.200 RMS se dá nastavit na SQ záležitost...je to zkrátka o nastavení a hlavně o SW na co je stavěný.
jeden z velmi důležitých parametrů je damping faktor u zesilovače...podle toho ti zvládá kontrolovat membránu SW
jak muze bejt 1200W na SQ kdyz vam to rozebere karoserii, vytlaci skla a ulomi vsechno co couha? :D :D

28.02.2008, 16:13 |
gigo zastav se v Uherském Hradišti po dohodě a názorně ti předvedeme SQ na podobně vysokém výkonu ;-) žádné rozebírání karoserie, ale naprosto famózní bas ;-)

28.02.2008, 20:40 |
Zaky Jako ostatní, Toxic z kola ven a pořádný kabely. Jinak SQ je to co v autě nemáš a chtě by si mít (kvalitní přesnej pevnej ...... bass)
gigo: tohle by mě opravdu zajímalo :-) 1200W je 1200W a ty se někam zašít musej :-)