Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Instalace R19 Chamade

o Navštíveno 1503x o
o 29.02.2008, 12:25 | mr.brain
Zdravim. Nemate nekdo fotecky nebo nejaky zkusenosti s instalaci do R19?

A dale:
Bohuzel nevim vubec jake repro se da bez uprav nainstalovat do prednich dveri - netusim jejich rozmer - nekdo pise 13 nebo 16,5 cm... Jen vim, ze v oblozeni dveri je vylisovana drazka. V pristrojovce jsou domecky na repro, tam bych chtel umistit vysky popr. nez bych mel cas celou instalaci dokoncit,tak bych to osadil normalnimi repro - ovsem,zas nevim rozmer...Kudy vedou/nebo kudy tahnout kabely pro repro do dveri? Da se to nejak zespoda pristrojovky prichytit ke stavajim kabelovym svazkum?

Dalsi vec - tazeni napajeni do kufru... Vim jen, ze baterka je pod plastovym krytem(ten se da nejak oddelat?), ale netusim jak by se dalo napajeni natahnout do interieru - je tam za ni nejaka pruchodka pristupna i z interieru nebo je treba oddelat pristrojovou desku? Kabel bych asi vedl v krytu prahu - je nejaka komplikace s oddelanim? Jeste ukostreni baterky - urcite bude treba zvetsit prurez kabelu,jak je resene prychyceni?

Protoze je to sedan, tak zadni plato ma pod sebou nejakou ocelovou konstrukci a na ni je pridelan nejaky poflockovany plast nebo neco takoveho... Daji se tam instalovat repro? Popr. jaky rozmer? A da se ten poflockovany kram vyhodit a dat tam nejakou MDFku?

o 29.02.2008, 14:46 | Kotass
Mňo .. nafotím co mám já, dopředu dostaneš 16,5 ale musíš jemně upravit origo kapsy do kterých je budeš šroubovat, vzhledem k tomu, že jsou z plastu to není problém. ;)
Napájení jsem táhl pravou stranou , přímo za baterkou je průchodka do interiéru, pak pod prahem až do kufru, no problemo.
Signály jsem táhl levou stranou, do origo svazku pod plastama je nedostaneš ale dá se to tam hezky uložit aniž by hrozilo prodření izolace.
Vzadu mám ovály, zajel jsem ke klempířovi a rozšířil mi díry v plechu aby se tam vešly, nahoru jsem přišrouboval redukce z MDF ..

Je to dle Luka na "HULVÁTA TM" .. ale funguje to. =o)
o 29.02.2008, 15:40 | Kotass
.. dveře ..

foto k příspěvku  od Kotass

o 29.02.2008, 15:41 | Kotass
.. výškáče ..

o 29.02.2008, 15:42 | Kotass
.. zes ..

o 29.02.2008, 15:42 | Kotass
.. ovály ..

o 29.02.2008, 15:45 | Kotass
.. jo je to kentus - no doubt - ale jsem pořád ve fázi přehazování do jinýho auta .. už mi chybí jenom jiný koupit .. :-P

o 29.02.2008, 18:11 | mr.brain
supr :) diky moc... Akorat ty mas asi Ph2 ne.e? Ja mam totiz Ph1 a tam ty domecky v tapeciru nejsou :/ A pravdepodobne tam jdou dat jen 13cm,takze to budu muset nejak zbastlit (asi udelat MDF krouzky a malinko je vyfrezovat aby mi sedly spodkem na ten plech ve dverich a na vrsek pridelat repro...

Jinak jak tak na to koukam, tak to je fakt na Hulvata, ale aspon ze to hraje :-D

Btw netusis jak jsou vedeny kabely k tem repro co jsou v palubce nahore? je k nim nejaky pristup vubec nebo se musi oddelat cela pristrojovka?
o 01.03.2008, 13:22 | sk8ty
Nooo,já měl ph1,ale domečky,tedapokud myslíš ty kapsy na dveřích tam byly,pokud nee,tak vrakáč,ne??Jinak já tam v pohodě dostal 165 a doporučuju pohrát si s laminátem a nasměrovat repra,je to fakt hodně znát.K e kabelům od výškáčů v palubce se dostaneš po odšroubování horních krytek repra,ale bacha,jsou dost krátký,at je pak nemusíš lovit :-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.339 sekund.