Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Autoradio

o Navštíveno 1312x o
o 08.03.2008, 17:28 | Miras
cago kluci nemohl byste mi nekdo poradit s vyberem nejakeho autoradia. predstavu bych mel aby bylo na CD a cetlo MP3 a aby melo vstup abych k nemu mohl pripojit zvuk ze zvukovky z notekooku(nejlepe ze zadu na cinche) a nebyl s tim problem jako mam u starsiho modelu sony z roku 2005 kde to lze pouze s pouzitim nejake jednotky za 5 tis. Nemusi to byt nijak extra super. spis neco v nizsi cenovy kategorii diky moc

o 08.03.2008, 17:32 | Frenkie | Upraveno: 2008-03-08 17:32:33
takovej blbej dotaz, proc to nepripojis pres AUX .... nebot ted bych nerad kecal,ale aby ti to slo pres RCA vstup tak tu jednutku budes muset poridit asi ke kazdemu radiu
o 08.03.2008, 17:37 | Miras
mno on ten notebook k tomu bude pripojen temer porad protoze to bude v nakladaku a nemam moc rad kdyz by mi tam ze predu trcel nejakej osklivej drat a ved by jeste k tomu dal po pristrojovce. no a slysel jsem driv ze tu debilni jednotku potrebuje snad jen sony ze snad pokud si dobre pamatuju tak mi zde nekdo psal ze snad u ostatnich znacek to chodi bez ni. tak se jeste k tomu radsi ptam
o 10.03.2008, 13:22 | wattman
Třeba toto..zadní USB,zadní AUX..To jestli je na vstup Cinch nebo Jack už je předpokládám jedno..:)Kabel koupíš ten i ten.
Další jeho výhoda je možnost změny podsvícení displeje i tlačítek.
Více info zde:
[ Link ] -

foto k příspěvku  od wattman

o 11.03.2008, 11:53 | Miras
jj diky moc to bude urcite ono
o 11.03.2008, 12:48 | Enismo
já prodávám 7000UB a to má taky USB vstup, takže hraju z Flashky a i minijack 3,5mm, takže když se dívám an filmy na NTB, tak to napojim normálka ze zvukovky, kdyžtak - [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.