Navštíveno 1344x

06.04.2008, 07:00 |
peto Jsem absolutní nepopsaná stránka za posledních šest let vývoje autorádií a teď bych chtěl nějaké, co:
- má slušný zvuk (jsem omezen repro, která mám v autě, takže si od toho neslibuji moc)
- odnímatelný panel (zlodějů je moc)
- spojení na mobil přes BT
- dálkové ovládání, co se dá přidělat na volant
- AUX vstup na čelním panelu (není již tak podmínkou)
- radio s RDS, ztlumením při hovoru, dopravním zpravodajstvím
Hledal jsem v různých nabídkách, ale nevyznám se v oněch popisech "Bluetooth jen přes BAC-XZY a pod.) a už vůbec ne ve všech těch zkratkách sustémů. Chápu, že je to možná trochu široký dotaz, ale hledám radu, tak prosím o pochopení.
Díky všem

06.04.2008, 09:18 |
peto Ještě aby bylo vidět, že nejsem lenoch, našel jsem u Sony infra dálku X6S a BT radia MEX-BT2500, 5000, 5100, ale nevím jak jsou na tom zvukově (všechny jsou snad mosfet a 2500 má přímý výstup na subwoofer), pak jsem našel u Clarionu infra dálku na volant (ale takovou divnou), ale už jsem nenašel žádné radio s BT. Pioneer je asi dobrý zvukově, ale nenašel jsem dálku na volant, BT modely má.

06.04.2008, 09:18 |
peto Jo a taky nevím zda jsou ty Sonu modely kompatibilní s tou dálkou...
Blaupunkt Hamburk MP 57, nebo MP 68.

06.04.2008, 10:03 |
peto To jejich (Blaupunkt) DO vypadá pěkně, ale nevím jestli je kompatibilní s těmito typy...
Každopádně díky za typ

06.04.2008, 11:10 |
peto Tak pomalu spěji k závěru - Sony MEX-BT2500 + X6S na volant.
Má s tím někdo zkušenost?
Peto:
to přípojení přes...znamená, že si musíš doukoupit např. bluetooth modul.
Co se týče Pioneeru, tak samozřejmě dálku na volant má, měm ji skladem:
[ Link ] takže si stačí vybrat rádio Pioneer s BT, konkrétní modely máš zde:
[ Link ] Sony je za super cenu, ale zvukově je na tom samozřejmě hůř. BT2500 je už starý model, nahradil ho BT2600
[ Link ] další možnost je třeba zmíněný Blaupunkt. Osobně bych ti nejvíc doporučil jeden z Pioneeru, pokud to finance dovolí..

06.04.2008, 13:55 |
peto Aha, díky za vysvětlení toho připojení přes ...
Jinak To vypadá, že se budu muset rozhodnout mezi lepší dálkou a cenou (Sony) a nebo lepší hudbou (Pioneer)
dík za linky
Zkoušel jsem někde najít zkušenosti lidí s těmi dálkami na volant, u řešení Pioneeru a Blaupunktu mně vadí ta páska na volant, která u Sony odpadá.
Budu přemýšlet, zda tu dálku OPRAVDU potřebuju.