Navštíveno 1767x

ahoj jake oka jsou lepsi pro pouziti v aute. a jakym zpusobem co nejlepe pripojit ke kabelu staci zmacknout , nebo je lepsi to jeste prolejt cinem

tie prve napriklad pre to ze ich mozes zmacknut a najlepsie oboje, poriadne zmacknut najlepsie krympovacimi kliestami a zacinovat:)
tie prve su autohifi-hovadina s pozlatkom na vrchu...
max na male veci ala procesor, radio a tak...
na poriadny install urcite tie druhe...
ked ich poriadne nakrimpujes, tak vytlacis vzduch spomedzi ziliek kabla, takze nemas kam dat cin....
ale musis mat poriadne krimpocacky, nie cinu za 999Kc
tak kleste by nemel byt problem to se nekdo ve fabrice najde kdo je ma a ted jeste jestli je mam jeste prolejt cinem nebo staci nakrimplovat?
Kde se dá koupit ten druhej typ?
odpoved bola 18.04.2008, 14:39
ked ich poriadne nakrimpujes, tak vytlacis vzduch spomedzi ziliek kabla, takze nemas kam dat cin....
ja bych jenom podotknul, ze hlinik a med spolu moc nejdou a je potreba pouzit specialni pastu, aby to casem neoxidovalo... Jinak se prodavaji i medena oka.. SIce jsou drazsi, ale zase neni problem s prechodem...

19.04.2008, 11:06 |
dolph druhý typ koupis nekde kde prodavaji treba elktroinstal..nevim odkud jsi.. ale bezne skladem Argos,Janča,Aspera,Ferona anebo u me v práci :)
Já jsem neměl kleště tak jsem koupil tyto
[ Link ]
Goldies ty druhy jsou medeny a galvanicky pocinovany neni to hlinik
noclue dik

19.04.2008, 20:16 |
trlon
trlon: za tie prachy mas 6 celomedenych profi-ociek
len si musis pozicat poriadne klieste

noclue: Na kolik vídou takovéto kleště ?

19.04.2008, 21:04 |
IvanP to veru nie sú profi kliešte aj ked tam je vyrazené "MADE IN GERMANY" :-))))))))))))
klauke? nie profi? tak pre koho ich vyrabaju? lebo tych par autohifinadsencov by tu firmu neuzivilo.... :-)