Navštíveno 2971x

...tak sme po dlhej dobe dokoncili sutazne auto pre sutaz emma espl kategoria 4 woofre...merane to zatial nebolo, ale pocitovo to nie je najhorsie :))

Tak to je mazec , krasa , me se libi
dveře super.. o kufru sem ti už řek svoje ;-)
Dveře sou fakt super, už jsem je videl pred casem :-) Ale ten kufr se k tomu nejak nehodi, to je proste kostka v kufru :-))

21.04.2008, 21:16 |
fabi Včera jsem ji viděl v Bratislavě,dveře naprosto super ale ten kufr není zrovna podle mýho gusta,ale není to zlý... :-)
no jo ale skuste dam dostat 2x monoblok, 1x 2kanal, 2x 30cm woofer v bedni a 2x baterku bez pouzitia laminatu a bez toho aby ste zesiky chytali jen tak na bednu :))
ulozenie zosikov - konzoly robene na mieru a plexi

21.04.2008, 22:42 |
mishan | Upraveno: 2008-04-21 22:43:58
felda... když se chce, všechno jde ;-) a věř, že by to šlo.....
např...bedny spojíš k sobě, zesíky dáš na stojáka na bok a vyřešeno a určo by to vypadalo mnohem líp.. tímto si to uplně zabil :-(
já sem třeba bednu na ty moje kickery počítal celý den, aby mi od víka vyšel ještě zesík a jebačka to byla šílená, to mi věř.. a šlo to.. takže se nevymlouvej na to že by to nešlo... ;-)
mishane: myslis ze sme nevymyslali?? zosiky na stojaka? ako ich uchytis ?? ak k nim dovedies kable aby neboli prilis dlhe od spodnych bateriek ?? kde das poistky ??je tam 6x poistka vedla seba :) a nemozes prekrocit vysku sedadiel :) zesik ma 58cm :) na stojaka to teda neslo :)
keby islo len o to ohurit ludi dalo by sa aj inak ale tu ide v prvom rade o 100 percentnu funkcnost....
jjj já vím že ti jde o SPL....;-) ale kua šlo by to :-) :-DDDDDD vymyšlali ste malo, alebo ste mali malo čerešnice :-)))))
jako každý, dveře super, ale ten kufr je nějaký divný
ten kufr :-( vypadá jako kdyby jsi to tam naházel před obchodem a vezl to jen domů ... určitě to bude hrát super!! ale kufr jako nade mnou
Mě se to takhle líbí, obzvlášť ty komponenty:-)

22.04.2008, 12:52 |
Smrada (M)
Chapu funkcnost, ale ten kufr mi prijde divnej. Ostatni je pecka

22.04.2008, 13:25 |
mendo 100 ludi 100 chuti, mne sa to celkom paci. Bolo tu X montazi len sedivy koberec a pod. a kazdy hykal....o vkuse niektorych tu na fore troska pochybujem....
Je to pěkný .. :)
jen ten voltmetr přilepenej přez ty spínače mě bouchnul do očí ..
taky jsem řešil kam s nim, a zalaminoval jsem ho do tý menší přihrádky ve středovim tunelu a vypadá to, jako když to tam patří :)
Mě se to teda líbí.. Jen do tý mezery mezi boxama by se vešel ještě jeden zesik, aby to nebylo takový prázdný;)

22.04.2008, 18:55 |
Kapka (M)
ty dvere jsou luxusni...pecka..ale ten kufr..by chtelo neco s nim jeste doresit...a to same ten voltmetr na palubce..
mě se to fakt líbí jak to je , jen třeba zadní část sedaček zakrýt ,přečalounit sedačky a zadní tapce at je to komplet a ten voltmetr a je to mazec
p.s. nemáš odkaz s celou montáží ??
sedacky sa idu calunit to je jasne..... cela montaz bude este som nestihol urobit galeriu
najviac fotiek z montaze je zatial tu
[ Link ] ohladne kufra, je mi jasne ze 5kg laminatu by tam vyzeralo uplne fasa, no skuste si zobrat dve ozvucnice o danej velkosti, dva 58cm zosiky HP1KD, dve obrovske baterky,jeden 4-kanal, 8x 50qmm kabel ako privod a skuste s tym carovat v kufri, velmi by ma zaujimalo co by ste vytvorili vy!!
Vzdycky se da neco vymyslet, proste ten kufr se k tem dverim nehodi :-)

23.04.2008, 11:35 |
bandita | Upraveno: 2008-04-23 11:41:13
tak by si nam to mily Johanik mohol ukazat, napr tak ze urobis do svojho auta nejaku novu zastavbu, myslim ze zatial len tretiu v zivote?
bandita ja si myslim ze tohle nebylo na miste...
Pekne zpracovani... ale jako ostatni...kdyz uz s tim byla takovy prace tak bych se pokusil o nejake vkusnejsi zpracovani te mezery... trana ty zesilovace alespon naklopit nebo tak neco... o voltmetru jiz bylo receno dost...
nebylo....bylo......ked niekto hovori ze sa to da inak, a urobil v svojom zivote 3 montaze, tak si asi moc neuvedomuje co hovori, lebo asi nevie co to vsetko obnasa...to je moj pohlad na vec...a mozno si to uvedomuje, ale pes je zakopany niekde ine....myslim ze johanik chape kde :)
bandita:vysvětli mi proč dveře jsou upravené pomocí laminování a kufr nee?Chtěl bych vysvětlit důvod proč zrovna kufr nedělat z laminátu?Mimo to,laminátová může bát zástavba,ale nemusí mít takové tvary co se ti nelíbí a dělají z toho ''laminátovou zástavbu'' konečná úpprava může být např.potáhnutá látkou a málokdo by pak poznal,že je to lamino...
Nehaním to,ale když se podívám na ty dveře a kufr,tak to jsou opravdu rozdílné věci a nevím proč se majitel bojí laminátu.
Majitelovi samo gratuluji za pěknou montáž,ale ještě by to chtělo promyslet.
Bandito, nemyslim si ze tvuj komentar byl zrovna na miste. Ono montazi sem udelal vic nez 3, ale vetsina z nich byla dle prani kamaradu, jen mdf a koberec a pak ty dane 3 moje laminaty, ktere tady nadhazujes. Nevim proc bych mel delat opet nejakou novou, kdyz se mi stavajici instalace libi ? Myslim si ze vim o cem mluvim. Jak uz jsem napsal, dvere sou naprosto super, uz sem se o nich bavil i se Siggim, ale ten kufr se k tomu proste nehodi, mohl byt lepsi a za tim si budu stat :-) Vim ze to je staveno predevsim na akusticky tlak, ale i presto se to dalo udelat i jinak
Pěkná práce, pokud se líbí kufr vám kluci, tak je to vaše věc, každý má jiný názor a jiný styl. Už se těším na měření. Myslím že při hodnocení by mělo snad více záležet na zpracování, vkus má každý jiný a to se také na hodnocení bohužel projevuje.
Možná naklopení zesíků by to zvedlo více, byla by mezera vyplně a dojem by to zlepšilo.

23.04.2008, 14:54 |
clown kufr je jako chudy pribuzny tech dveri, ty jsou super
schazi jen malo, ale treba po lete to udelaji urco jinak :o))
treba jen to oranz plato je skoda, ze neni v laku / kozence i to okoli, ty plasty. drobnosti :o)
keby sme tie zosiky vytiahli az hore potom by to nevyzeralo ako kocka v kufri??? :DDDDDD skusali sme a vyzeralo to velmi zle takto je to aspon clenite.....naklopenie zosikov bolo tiez moznost ale s tou kabelazov co tam ide zozadu by to nedopadlo dobre :))
laminat neznasam preto som ho nechcel....nieco tam nahadzat a potom to zalaminovat aby to vyzeralo ...to ja nemusim nemam to rad....a ten voltmeter noo je takto na ociach opat je to vec prakticka sledujem ho stale a za jazdy je podla mna bezpecnejsie mat ho na ociach ak osa dicat kdesi dole do stredoveho panelu.....origo plasty su zastriakne na cierno a ver mi ze kozenku si nepytaju ani nahodou :)
johanik, ak si pripadas dotkunty, tak ma to vazne mrzi
Kazda, KAZDA montaz sa da urobit lepsie (cest vynimkam), urcite aj ta tvoja by sa dala spravit...no vsetko to je otazka kompromisov a ked mate dane iste velkosti bedni a zosikov tak s tym jednoducho nepohnete, neviem preco vam to stale nedochadza, zosiky maju 2 x 58 cm a 1 x cca 45, cize nemohol byt vyssie ako druhy najvyssi zosik, cize nasikmenie alebo cokolvek ine nepripadalo do uvahy - odtlacalo by to sedadla, keby boli naboku nebolo by ich vidno, keby boli v predu nezmestili by sa tam tri, keby boli dole nebolo by ich vobec vidno (z istych dovodov ich muselo byt vidno), vsiminite si kolko tam ostalo volneho miesta (to je to nad zosikom medzi bednami), zoberte si ze mozete operovat s tymto volnym miestom (tak si to mozno lahsie predstavite), kde ho nechate, v zadu v dutine? nech sa zosiky uz vobec nemaju ako chladit?
nevravim ze to je dokonala montaz a ze by sa na nej nedalo nic urobit lepsie, len si kurna predstavte ze sme boli sakra obmedzeny parametrami
Ano, s tim ze se da kazda montaz udelat lip, s tim naprosto souhlasim a samozrejme i ta moje, ta ma taky dost much, o tom zadna. Jen sem rekl svuj nazor, a nebyl jsem jediny :-)
no tak ukoncim vase hadanie. ano na kazdej montazi su chybicky ktore by sa dali odstranit ci vylepsit. Kto ma pozna vie ze nie som zastancom patvarov, laminatov a kadejakych zazrakov v muzike. Pre mna je dolezita funkcnost a kazda jedna nasa montaz sa tym riadi. Pamatate si lachiho montaz, len drevo a koberec. V prednych dverach trochu laminatu aby to neako ukazalo a hlavne vosli repraky. No cisla na meraku hovorili same za seba. Dufam, ze tych, ktorym sa tato montaz nepacila presvedcia cisla na meraku. Uz sa tesim na prve meranie
Každá montáž je jiná a vždy se dá něco zdokonalit, ale to je vždy až po skončení... Dveře se povedly - luxus, kufr se třeba pozmění až se bude chtít, přesto času to pohltilo dost a pochvala za celý komplet.
johanik: mne je hlavne jasne, ze ku kazdej montazi sa pripocitava koeficient "libivosti" podla statu povodu, v cechach ma ceska montaz tento koeficient voci SR znacne vyhodnejsi, vyhodnejsi jak voci euru...toto je moj nazor a nie som jediny :-)
to bych neřel -Johanikovy montáže jsou jak funkční tak pěkný, tady to je zase od jedný značky = určitý omezení
obě montáže jsou hodně dobrý ale každá je jiná
Bandita : tak tvoje posledni poznamka mne opravdu nasrala, nechapu kdes takovou ptakovinu vzal ? Nechapu to vase vecny srovnavani cechu a slovaku sakra. Navic bych rekl ze se Siggim sme docela v pohode, nikdy jsme proti sobe nic nemeli ba naopak. A navic, sem polovicni slovak, kdyz uz sem pletes ty rozdily CR versus SR :(

24.04.2008, 19:52 |
mendo par krat mam taky pocit aj ja, ako pisal bandita...
...neeeeee uz stacilo kaslite nato :)
fuj, to maso co som prave zozral, bolo asi pokazene
he he :)))mozno by sa ti tam hodil taky veeelky modry neon a sade sroboskopy:))a potom by sa im pacilo...Inak mne moc...drzim palce

25.04.2008, 11:32 |
DaveX Mně se to líbí! Dveře super, akorát se mi nelíbí ta "ostrá hrana" v kufru na tom oranžovém "platu" jinak super..