Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Začínající zástavba opel kadet

o Navštíveno 3160x o
o 01.05.2008, 11:46 | KadetHoki
Takhle probíha zástavba

foto k příspěvku  od KadetHoki

o 01.05.2008, 11:47 | KadetHoki

o 01.05.2008, 11:47 | KadetHoki

o 01.05.2008, 11:48 | KadetHoki

o 01.05.2008, 11:48 | KadetHoki
Tlumeni dveri dynamat a neomat.Kompa od Blaupunkt.

o 01.05.2008, 11:49 | KadetHoki

o 01.05.2008, 12:54 | C...arlos
hezky, zastavba asi prevysi cenu auta,ne:D ale kazdopadne preju uspesny dokonceni...
o 01.05.2008, 13:00 | Stany
C...arlos: to tu radeji nerikej. Jinak ti tu umejou hlavu :-) Me se to stalo vcera !
o 01.05.2008, 13:01 | Creams
zase chytrolin .-DDD že ....
o 01.05.2008, 13:47 | Deaf.as.a.post
Dynamat a kompa Blaupunkt? Nebylo by spíš lepší ušetřit na tlumení a přidat na repro? A v které "díře" ve dveřích bude středobas?
o 01.05.2008, 15:06 | ruffrider
pěkná rezerva
o 01.05.2008, 15:18 | KadetHoki
Mno nepřevýší.Jen je potřeba umět nakupovat.Auto přestavuju už skoro 3 roky.Ale zato podomácku a ne u firmy takže si toho cením.
A nikoh umejvat nebudu.Posloucham to často takovýto.
Proč do toho cpu peníze atd...Ale m to baví a když to necpu do kadeta cpal bych to jinam.

Jinak co se týka Blaupunktu jsem navýsost spokojen.
Středobas bude v leve horní hned pod zamykáním.
rezerva no comment.
Možná uvidíte na rozkoši výsledek.
Jestě tam příjde Woofer od magnatu destructor 1000/x1.
Cely interier černa oranžová a bílá kůže(koženka)
Lak a exterier předvedu za měsíc.cca
o 01.05.2008, 17:47 | Big_Max
Deaf.as.a.post: ja si naopak myslím že to udělal dobře jelikož tlumení má dobrý a vyměna repro je potom snadná ale kdybyb hodil drahý repro a nahovno tlumení tak tlumení se upgraduje mnohem huř a mnohem víc ho poznáš i na těch horších repro!!
o 01.05.2008, 17:56 | KadetHoki
For Big_max.Diky za podporu.
Ale stejne si myslim že mennit nebudu.Max kdyby shořely:-)
Jinak dneska budu stavět bednu pro destructor tak potm přidám foto.
o 01.05.2008, 19:49 | C...arlos
sem zvedav jak budes pokracovat... na fotky se tesim...

a k te cene, urcite jsem nechtel prudit, jen me to hned tak cvaklo kdyz jsem to poprve uvidel.
o 01.05.2008, 20:24 | cendler
neposlouchej je a jen směle do toho, jsem zvědav jak budeš pokračovat, určitě foť a dávej fotky
o 01.05.2008, 21:04 | Kicker18
JJ taky preju pekny vysledek a hlavne at to pekne hraje!!!!
o 03.05.2008, 08:54 | Deaf.as.a.post
bigmax: podle mě komponenty by měly sobě odpovídat cenově, což se mi tady zdá nevyrovnané, ale jinak s tebou souhlasím.
KadetHoki: to umístění středobasu se mi nezdá vhodné, podle mě bys měl zkusit ho místit přesně v protilehlém rohu než plánuješ (podle fotky vpravo dole), a pokud dáš středobas tam kam plánuješ, kde budou umístěny výšky? pokud budou výšky a středobas daleko od sebe, tak to není podle mě nejlepší řešení a pokud dáš výšku někam ke středobasu tam jak plánuješ, tak nebudeš mít žádnou hloubku scény. a neber to jako ňáký rejpání, jen abys to pak za měsíc nepředělával. Směle do toho, a pak sem hoď foto výsledku.
o 03.05.2008, 09:55 | KadetHoki
For big max.
Určo to neberu jako rejpání rád si nechám poradit.
Ale zase kadet je hodne zajimavy auto na muziku.
S takhle umistenými repro jezdim pres dva roky a vysledek je myslim hodne dobry.Akorat se tedka meni tlumeni a pptahuje se.Ty stredobasy neni mozny dat jinam nez jsem nebo pak k nohoum dolu a tam to podle me moc hrat nebude.
Jsou to 16,5 takze je to jasny kam jsem je musel dat a ty ýšky jsou od sebe cca 75 cm tak je to ok ne?
Tedka akorat resim jestli mam udelat to ty bedny basreflex nebo ne.Bude kosem ven a nechci ten reprak nak znicit když bude tlačit do bedny.
o 03.05.2008, 11:00 | Deaf.as.a.post
pokud je možný dát středobas k nohám dolů tak osobně bych ho tam dal, výšky k zrcátkům nebo až na sloupky a značka ideál.
jinak jestli udelat bassreflex nebo ne, to jsi měl rozmyslet dopředu, uzavřenka a bassreflex mají jiné objemy pro stejné repro, takže pokud už máš objem na uzavřenku, tak není možný z ní jen tak udělat bassreflex při stejném repro. otočit sub můžeš i do uzavřenky ale musíš přehodit polaritu aby ti hrál "obráceně" a ne do bedny.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3604 sekund.