Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zadní repro octavia2

o Navštíveno 1658x o
o 01.05.2008, 19:54 | petere
Poradí mi někdo, co se vejde do zadních dveří v octavii2? Průměr je mi jasný - 165mm, ale je tam nějaký problém s průměrem magnetu meno hloubkou? Doporučte prosím něco v ceně 2-3tis.

o 01.05.2008, 20:17 | ivls
osobně bych si ty 2-3 tisíce přidal k ceně předních repro a do zadu bych nedával nic
o 01.05.2008, 20:45 | Augi
Já tam mám docela mohutný 16,5cm a je tam ještě velká rezerva.
o 01.05.2008, 23:45 | petere
ivls: Co jsem se dočetl, tak většina lidí originální repro chválí, takže jsem s výměnou předních repro ani nepočítal.
o 02.05.2008, 00:39 | Augi
petere: prosím? Ty chceš vyměnit zadní repro a přední nechat původní?
o 02.05.2008, 06:39 | petere
Augi: ne, zadní tam bohužel vůbec nemám, takže ty chci dodělat a přední nechat originál. Četl jsem, že originály v Oct2 nejsou špatné. To ale zjistím, až tam dám radio, které zatím nemám.
o 02.05.2008, 10:16 | Augi
Je pravda, že originál nejsou špatné, ale pokud koupíš dozadu něco za 3k, pak už budeš mít přední horší, což bude potom trochu postavený na hlavu...
Jestli do toho nechceš vrážet moc peněz, tzn. pokud nebudeš mít i zesilovač, tak Ti doporučuji, abys i dozadu koupil originály (dají se sehnat i jetý za pár kaček - třeba já je zrovna mám navíc :-) a budeš spokojenej.
A až Ti to nebude stačit, tak koupíš zes a oboje kompa nový.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3679 sekund.